I Love Mommy Stuff Shopping Uncategorized

OMG! Een Hema outlet om de hoek!

14 november 2015

Are you freakin’ kidding me?!! Zo ben ik gisterochtend nietsvermoedend even een rondje aan het wandelen en winkelen samen met Lola. Zo als altijd breng ik uiteraard ook een bezoekje aan de Hema omdat dit misschien wel mijn meest favoriete winkel ever is. Wanneer ik nietsvermoedend binnen kom zie ik tot mijn verbazing OVERAL……

Hema koopjes

Hema koopjes

…maar dan ook echt OVERAL (!!!) van die mooie rode stickers waar mijn ogen als magneetjes naartoe worden gelokt. Ik voelde mij als een klein kind in een snoepwinkel en pakte direct een winkelmandje! Echt overal waar ik kijk roept een stemmetje in mijn hoofd “hebben, hebben hebben!” Om mijzelf te beschermen loop ik niet alle gangen af, want anders had ik minstens 6 winkelmandjes nodig. Binnen 20 minuten verplicht ik mijzelf om naar de kassa te gaan met mijn (toch nog redelijk bescheiden) buit. Ondertussen is Lola lekker een krentenbol aan het eten, dus die vermaakt zich ondertussen prima. Laat dat shoppen maar aan mama over, hihi.

Bij de kassa kom ik er achter dat tot en met januari 2016 dit Hema filiaal een ‘Outlet’ winkel is….ahhhhh…vandaar! ALLES is dus gewoon afgeprijsd tot soms wel 70% (!!) korting! Dat is zooooooo niet handig voor mijn Hemaverslaving. Wat erg eigenlijk.

Wat was mijn buit?

Ik scoorde lekker veel erg vrolijke kerstversiering (Ik hou daar zo van!), glazen kerstballen (dan heb ik alvast genoeg reserves, want de combi Lola en al mijn glazen kerstballen kan nog wel eens spannend gaan worden), heel veel papieren pompons, een wasmand die ik al had, maar nu maar €5,- kostte, een kleiner mandje met dezelfde print, baby moments cards en inpakpapier en lint. Dit alles kostte in totaal slechts €23,50. Koopje toch!?

Voor de mensen die het aandurven en ook los willen gaan in deze outlet…(weet je het zeker?!) dit is het adres.

Hou je ook zoveel van de Hema? Welke van mijn koopje vindt je het leukst? 

Spread the love

You Might Also Like

 • Linda 14 november 2015 at 07:48

  Pas maar op hoor, zo’n Hema outlet is niet goed voor je portemonnee. Het is echt goedkoop. Hier hadden we er ook een, redelijk dichtbij. Helaas na een paar maanden even snel weer verdwenen als gekomen.

  • jansyluvzu 14 november 2015 at 08:30

   Deze blijft t/m januari (gelukkig) ?

 • Kim 14 november 2015 at 11:51

  Oeeh verleidelijk zeg! Ook handig nu met de feestdagen in opkomst.

  • jansyluvzu 14 november 2015 at 12:30

   Echt hè. ..leuk voor kerst,sint en andere cadeautjes….Onze voorraad kan flink worden aangevuld ?

 • hetlevenvanalledag 14 november 2015 at 20:45

  Leuk zeg. Leuke spullen ook!

  • jansyluvzu 14 november 2015 at 20:57

   Echt hè. .ik ben vandaag weer geweest ?

   • hetlevenvanalledag 14 november 2015 at 21:07

    Haha goed bezig.

    • jansyluvzu 14 november 2015 at 21:16

     ik ben nu al verslaafd…aaahhhhhh

 • H. 16 november 2015 at 15:04

  Oh ik wil ook een HEMA outlet, zouden ze ergens worden aangekondigd? Ik kan je koopjes niet zo goed zien maar dat linksboven lijkt me wel heel fijn!

  • jansyluvzu 16 november 2015 at 15:25

   Geen idee…er zijn er blijkbaar meer locaties

 • Louise 3 april 2016 at 06:48

  Weet je of de outlet nog open is? Want de hema outlet in dordrecht blijft tot eind april 2016 open.

  • Janske 3 april 2016 at 09:29

   Volgens mij is bij inderdaad nog open!