About Me Baby Adventures Beauty Lola Loves Mommy Stuff Shopping Uncategorized

Lucky Lola Kinderkleding Shoplog met o.a. Mini Rodini, Organic Zoo, Gardner & The Gang en Chupa Chups!

13 november 2015

Ok, ok, ik had een shopverbod en ik moet zeggen dat ik sinds onze vakantie in september ook echt niets nieuws meer gekocht heb (en dat viel echt niet altijd mee met al die mooie collecties!). Wel heb ik voor mooie prijsjes via Instagram een aantal leuke kledingstukken tweedehands overgekocht. Hierbij een Shoplog met mijn aankopen van 8 september tot vandaag. Met daarin alleen maar Sale koopjes en de leukste tweedehandsjes voor Lucky Lola! 

Ik ben dol op het Zweedse merk Mini Rodini. Omdat ik het altijd vrij prijzig vind koop ik alleen kleertjes van dit toffe merk tijdens de Sale. Tijdens onze vakantie hield de toffe kledingwinkel Siki op StrijpS in Eindhoven een mega uitverkoop en kocht ik deze cuties met maar liefst 50% korting. Score! Ze zijn beiden voor komende zomer. Ze zijn lekker jongensachtig, daar hou ik soms wel van. Stoer kan best voor een meisje, toch!?

Mini Rodini

Mini Rodini

Ook kocht ik er dit vrolijke sterrenjurkje van Kik*Kid. Ik vind vooral de kleuren erg mooi! Met een dikke maillot eronder en een longsleeve romper kan dit ook prima gedragen worden in de herfst en winter. Leuk! Via Instagram kocht ik deze “I’m Not Tired” romper van Hello Apparel. Ik ben dol op dit Amerikaanse merk en deze romper stond al een lange tijd op mijn wensenlijstje. Nu heb ik hem erg goedkoop en zo goed als niet kunnen overnemen. Yes!

Kik+kid & Hello Apparel

Kik+kid & Hello Apparel

Ook kocht ik tijdens diezelfde uitverkoop dit leuke rokje met paardenhoefjes en vrolijke strikjes van Claesen’s. Erg leuk! Deze leggings van Mexx kocht ik voor maar 4 euro per stuk bij de V&D. Ze zijn erg lang (maat 92) maar ook vrij smal, dus Lola past ze nu perfect! De schoentjes van het merk Jochie kochten we in een schoenenoutlet voor maar €39,-. Lola’s eerste echte schoenen, zo schattig!

Claessens, Mexx & Jochie

Claessens, Mexx & Jochie

Omdat we tijdens de vakantie een winterjas nodig hadden voor Lola hebben we de eerste de beste gekocht die we tegenkwamen. Het werd deze blauw met roze stippeltjes jas van het merk Frendz voor ongeveer 25,-. Natuurlijk ontdekte ik daarna ontzettend veel andere leuke jasjes, maar helaas, ééntje is genoeg! Hij staat haar gelukkig erg schattig en het is een fijn jasje, dus ik ben er toch wel erg blij mee.

Frendz

Frendz

Bij de Albert Heijn kwam ik vorige week per toeval deze vrolijkerd tegen. Een echte Chupa Chups trui. Hij is mega fluffy en waarschijnlijk zo synthetisch als de pest, maar wel heeeeel erg leuk! Hij was afgeprijsd van €15,99 voor maar €4,50. Die ging dus met de boodschappen mee naar huis. Leuk!

Chupa Chups

Chupa Chups

Ik ben ook dol op de vrolijke prints van Gardner & The Gang. Net als Mini Rodini erg prijzig als nieuwe collectie. Daarom kocht ik dit leuke setje over via Instagram. De print van het rokje heeft Lola ook op een broekje staan en die vind ik zo cool! Lekker gek. Deze kleertjes zijn ook voor volgend jaar.

Gardner & The Gang

Gardner & The Gang

Kijk deze leukerd dan! Ik hou van kleur dat was wel duidelijk volgens mij. De gekleurde simpele truitjes van Organic Zoo staan daarom ook allemaal op mijn wensenlijstje. Toen ik deze groene “Hello” trui op Instagram zag voorbij kopen heb ik hem overgekocht. Hij staat Lola super! Ik ben blij!

Organic Zoo

Organic Zoo

Last but not least kocht ik deze tweedehands cuties voor een prikkie over via Instagram. De kwaliteit is niet meer als nieuw, maar ze zijn nog steeds erg leuk en handig voor mee naar het kinderdagverblijf zodat ze (per ongeluk) vies mogen worden. Het wasbeer T-shirt komt van de Zara en de “Hi-hi!” trui van de H&M.

Zara & H&M

Zara & H&M

Dat was ie alweer. Lekker goedkoop, maar ontzettend leuk. Al zeg ik het zelf.

Welke kleertjes vond je het leukst uit deze shoplog?

Bekijk hier mijn vorige Shoplogs!

Spread the love

You Might Also Like

 • Bregje 13 november 2015 at 08:45

  Goed geshopt zeg! De hihi trui is ook 1 van mijn favorieten, ik baal als hij straks te klein is! ?

  • jansyluvzu 13 november 2015 at 08:45

   Hij is inderdaad zo leuk!

 • zomersproetje84 13 november 2015 at 08:58

  Ik kan niet kiezen meis, vind alles erg gaaf!! Nou vooruit het jurkje met sterren, zebrarokje en mexx legginkjes vind ik het allerleukst. Die vallen inderdaad wat smaller. En die I’m not tired hebben ze daar ook een hemd van voor volwassenen?:-P

  • jansyluvzu 13 november 2015 at 09:05

   Ik heb hem toevallig aangeschaft. ..er staat op de volwassen versie juist “i’m so tired”???

   • zomersproetje84 13 november 2015 at 15:45

    Nog beter! Gat in de markt ?

    • jansyluvzu 13 november 2015 at 15:48

     Jaaaa super gaaf!

 • Huisvlijt 13 november 2015 at 12:17

  Ik moet lachen om de teksten. Vooral die ‘I’m not tired’!

  • jansyluvzu 13 november 2015 at 12:37

   Die is zo leuk. ..ik heb de mama versie besteld met de tekst “i’m so tired”? die combi is helemaal hilarisch!

 • eigenwijsje2014 13 november 2015 at 21:11

  Ik moet echt eens met jou shoppen.. Zulke gave dingen!!

  • jansyluvzu 13 november 2015 at 21:18

   Dat is goed,wanneer gaan we?! Al shop ik ook veel online ?