Uncategorized

Liebster Award

11 november 2015

Wat lief dat Kimberly van My Dearest Madness mij onlangs nomineerde voor een Liebster Award! Dankjewel Kimberly! In 2012 kreeg ik ook al drie nominaties van lieve blogvriendinnetjes. Toen heb ik er niets mee gedaan. Nu wil ik dat wel doen omdat ik het toch wel erg leuk vind!

Wat is de Liebster award?

Kleinere blogs kunnen elkaar steunen en samen groeien en daarom is er ooit de Liebster award in het leven geroepen, een bloggerstag om de persoon achter een blog beter te leren kennen en kleine (soms startende) blogs meer bekendheid te geven. Daarom krijg je als genomineerde 11 vragen die je op je blog beantwoordt. Vervolgens geef je de award door aan 5 tot 11 andere bloggers waarvoor je ook weer 11 vragen bedenkt. En zo gaat de Liebster award blogland door.

liebsterawardDe regels van de Award zijn heel simpel: 

 1. Geef aan welke blog jou heeft genomineerd en plaats de Award.
 2. Geef antwoord op de 11 vragen die door de blog aan je zijn gesteld.
 3. Noem 11 willekeurige feitjes over jezelf.
 4. Nomineer 5-11 blogs (met minder dan 200 volgers) waarvan jij vindt dat ze deze Award verdienen.
 5. Laat de bloggers weten dat jij ze hebt genomineerd.
 6. Geef de blogs 11 vragen om te beantwoorden.
 7. Hieronder de vragen die Kimberly mij stelde.

De elf willekeurige vragen zijn:

 1. Waarom ben je gaan bloggen? – Omdat ik dol ben op schrijven en graag mijn verhaal wilde delen met anderen. Voor ik met mijn blog begon (jan 2012) schreef ik al reisverslagen op mijn eigen websites (sinds 2005) en ik schrijf sinds 2009 reviews voor Festivalinfo.nl. Een eigen blog beginnen leek een logische volgende stap.
 2. Wat zijn jou hoofdthema’s? – Mijn Diet Battle, Brieven voor Lola, Mommy Stuff, Lola Loves en nog veel meer!
 3. Wat vind je minder leuk aan bloggen? – wanneer ik weinig tijd of geen inspiratie heb, dan baal ik wel eens. Zeker omdat ik niet vooruit schrijf zoals veel bloggers doen. Dan komt er gewoon ook geen nieuw artikel online dat vind ik dan jammer.
 4. Waar zie jij jezelf in vijf jaar? – Hopelijk blog ik dan nog steeds met evenveel plezier. Heb ik iets meer views en volgers en genieten ook zij ontzettend van mijn blog. Dat zou super zijn!
 5. Wat is je grootste wens? – Gelukkig en gezond oud worden met alle mensen waar ik van hou om mij heen.
 6. Wat voor positief iets heb je vandaag meegemaakt? – Ik heb vandaag heerlijk gedanst en muziek gemaakt samen met Lola en veel andere kindjes en mama’s. Dat was echt genieten!
 7. Hoe vaak blog je per week? – zo’n 4 tot 7 keer per week. Het verschilt.
 8. Voor één dag zou ik graag… – beroemd willen zijn.
 9. Heb je een bucketlist? En zo ja, wat staat er op? Zo nee, waarom niet? – ik heb er geen meer op papier staan, maar ik heb genoeg dromen en doelen voor mijzelf.
 10. Waar ben jij bang voor? – oorlog, ziekte, oneerlijkheid, onmacht.
 11. Waarvoor kan men jou ‘s nachts wakker maken? – Liever helemaal niet, maar mocht er ineens een Backstreet Boy aan mijn bed staan dan mag je me wakker maken, sterker nog, het is me weleens gebeurd, haha!

De blogsites die ik nomineer zijn:

 1. https://zomersproetje7.wordpress.com/
 2. http://dolsefiek.com/
 3. http://www.mamasgeschenk.nl/
 4. http://reischick.nl/
 5. http://www.robust-posch.nl/

11 willekeurige feitjes over mijzelf: 

 1. Ik ben gek op cocos, alles waar cocos in zit…hmmmm!
 2. Ik heb 9 jaar op scouting gezeten
 3. Ik heb twee afleveringen in Onderweg Naar Morgen gespeeld als figurant. Dat was zó leuk!
 4. Ik koop veel te veel kleertjes voor Lola
 5. Ik kan de d en t regeltjes niet onthouden
 6. Ik stond ooit in de Gracia met een interview over mij als Backstreet Boys fan
 7. Ik drink bijna nooit alcohol
 8. Ik ben dol op cadeautjes maken en kopen voor anderen
 9. Ik hou van dromen, zowel overdag als ’s nachts
 10. Ik ben bang om oud te worden, de tijd gaat veel te snel!

De elf willekeurige vragen voor mijn genomineerden zijn:

 1. Waarom ben je gaan bloggen?
 2. Wat vind je het leukst leuk aan bloggen?
 3. Wat is je grootste wens op bloggebied?
 4. Zou je (als het zou kunnen) fulltime blogger willen zijn?
 5. Wat zijn jouw 5 favoriete blogs?
 6. Wat is je guilty pleasure?
 7. Heb je een bucketlist? En zo ja, wat staat er op? Zo nee, waarom niet?
 8. Hoe zie jij jezelf over 5 jaar?
 9. Wat is je grootste angst?
 10. Beschrijf jezelf in 5 woorden.

Ben jij ook ooit genomineerd voor een Liebster Award?

Spread the love

You Might Also Like

 • Kimberly 11 november 2015 at 15:32

  Leuk om te lezen 🙂

  • jansyluvzu 11 november 2015 at 15:47

   Nogmaals bedankt voor je nominatie 😉

 • dolsefiek 9 december 2015 at 20:09

  Wow ik ben heel laat met reageren maar heel leuk! Ik ga de vragen beantwoorden en even kijken hoe ik bloggers kan nomineren! ?

  • jansyluvzu 9 december 2015 at 20:16

   Wat leuk! Ik ben benieuwd!