Baby Adventures My Adventures Review Uncategorized

Heel veel speelplezier op het Spellenspektakel 2015

8 november 2015

knikkerbanen

Gisteren mocht ik samen met Lola en haar papa naar het Spellenspektakel in opdracht van Mamaliefde. Ik was er nog nooit eerder naar toe geweest en ondanks dat het anders was dan ik had verwacht hebben we ons prima vermaakt. Bekijk hier alvast de leukste foto’s!

Echte spelfanaten

Meteen bij binnenkomst zagen we dat we zo ongeveer de enige bezoekers waren met (klein) kind. De meeste bezoekers waren volwassen en echte spelfanaten. Het was erg leuk om te zien hoe ze met zijn allen een plekje aan een tafel hadden gevonden waar ze direct fanatiek spellen aan het spelen waren. Sommige mensen waren zelf verkleed in de leukste kostuums.

spelen in het Kinderplein

spelen in het Kinderplein

Kinderplein voor de kleintjes

Gelukkig waren er ook veel leuke spellen voor kinderen te bewonderen en kon je er mee spelen. Speciaal voor de kinderen (of ouders, het is natuurlijk net hoe je het bekijkt) was er een groots opgezet Kinderplein waar kinderen zich onder begeleiding uitstekend konden vermaken met allerlei soorten speelgoed, een videohoek, knutsel en tekenspulletjes en leuke spellen. Lola en haar papa vermaakten zich er prima terwijl ik op zoek ging naar de leukste kinderspellen van dit moment. Op de blog van Mamaliefde lees je welke spellen ik het allerleukst vond voor kids!

Mocht je vandaag nog niets op de planning hebben? Kom dan ook met je kind(eren) naar het Spellenspektakel in het Beursgebouw in Eindhoven (gelegen naast het centraal station)! 

Bekijk hier de leukste foto’s die ik (en mijn lief) maakten van het Spellenspektakel 2015: 

Lees vandaag op Mamaliefde het hele verslag inclusief welke spellen ik het tofst vond voor kinderen!

Ben jij ook zo gek op spelletjes?

Spread the love

You Might Also Like

 • hetlevenvanalledag 8 november 2015 at 21:03

  spelletjes zijn zeker erg leuk. Hier ook een grote collectie spellen

  • jansyluvzu 8 november 2015 at 21:08

   wij hebben ook een kast vol, maar spelen echt veel te weinig spelletjes. En dat terwijl ik er dol op ben!

 • Astrid 9 november 2015 at 06:42

  Het ziet er wel heel gezellig uit!

  • jansyluvzu 9 november 2015 at 07:46

   Dat was het ook ?