Baby Adventures Lola Loves Mommy Stuff Review Uncategorized

Lola Loves #5 – Mega Bloks van Fisher Price

4 november 2015

Lola is dol op Duplo, lekker torens bouwen en spelen met de poppetjes en diertjes. Vanaf dat ze ongeveer 14 maanden was speelt zie er al met veel plezier mee. Maar eigenlijk is Duplo voor kindjes vanaf 2 jaar. Tenminste, dat is de adviesleeftijd waar ik mij bijna nooit aan hou.

Lucky Lola

In augustus maakte ik via de blog van Oh Yeah Baby kennis met de Mega Bloks van Fisher Price. Deze blokken zijn veel groter dan de Duplo blokjes en daarom zeer geschikt voor kleine kindjes vanaf 1 jaar. Via de blog kon je een tas met maar liefst 80 blokken winnen. En guess what…Lola won! Al vrij snel daarna ontvingen we de zak met Mega Bloks in huis. Vanaf het moment dat de blokken uit de zak rolden was Lola meteen laaiend enthousiast.

wooooowwww, zo veel blokken!

wooooowwww, zo veel blokken!

Ideaal om mee te nemen

Als aangename verrassing zat er ook nog een plateautje met wielen in waarop je kindje de mooiste wagen/toren kan bouwen. Lola is dol op auto’s en die had ze nog niet zo veel, dus dat was wel een hele leuke verrassing! De zak waar de blokken in zitten was ideaal, zo kon ik ze makkelijk mee op vakantie nemen. Ideaal om mee te nemen dus.

De blokken hebben verschillende kleuren en maten. Alles wat je kindje bouwt, ziet er vrolijk uit. De blokken zijn van degelijke kwaliteit en kunnen tegen een stootje. Ze zijn makkelijk schoon te maken en op te bergen in de zak.

Lekker spelen

Lekker spelen

Oneindig speelplezier!

Inmiddels hebben we de blokken al ruim twee maanden kunnen testen en ze zijn nog steeds ontzettend populair! Ze zorgen voor oneindig speelplezier en zelfs papa en mama vinden het leuk om er mee te spelen.

Een echte aanrader voor de kleinste bouwers onder ons!

Bekijk hier andere Lola Loves favorieten!

Ken jij de Mega Bloks al? Ze zijn er in allerlei soorten en maten. Kijk op Megabloks.com voor alle soorten en/of bestel ze op Bol.com.

Spread the love

You Might Also Like