I Love Mommy Stuff Music Personal Uncategorized

Een Backstreet Baby voor Nick Carter

4 november 2015

Jawel, je leest het goed! De jongste Backstreet Boy Nick Carter wordt papa! Hij een zijn vrouw Lauren zijn in blijde verwachting van een jongen.

Mijn eerste grote liefde

Toen ik twaalf jaar oud was werd ik stapel verliefd op de toen nog 15 jarige Nick. Honderden posters hingen aan mijn muren en mijn hele leven draaide dag en nacht om de Backstreet Boys en dan vooral om Nick.

Ik ging naar concerten en stond vanaf de eerste tot de laatste minuut te huilen van geluk omdat mijn grootste idool dat gewoon voor mijn neus de sterren van de hemel zong.

Nick & Ik

Meer dan alleen ‘fan’

Inmiddels zijn we 20 jaar verder en ben ik nog steeds groot fan van de Backstreet Boys. Ik heb al jaren geen favoriet meer want ze hebben allemaal op hun eigen manier een speciaal plekje in mijn hart veroverd. Ik ben de tel kwijt hoe vaak ik ze live heb mogen bewonderen over de hele wereld en hoe vaak ik ze geen mogen ontmoeten. Zo veel speciale herinneringen heb ik met ze mogen maken waardoor ik meer voel dan alleen het ‘fan’ zijn.

Daarom zat ik al een tijdje te wachten op dit mooie nieuws. Nick wordt papa. Ik ben zo ontzettend blij voor hem en zin vrouw. Er is niets mooiers dan een kindje te mogen krijgen.

In Howie's bar in Florida

In Howie’s bar in Florida

Genoeg mini Backstreet Boys

De rest van de Backstreet Boys zijn allemaal al papa. Brian heeft een zoon (Baylee),Kevin heeft twee zoons (Mason en Maxwell),Howie heeft ook twee zoons (James en Holden) en A.J. heeft een dochtertje Ava. Genoeg mini Backstreet Boys dus!

Ik ben zo benieuwd hoe de kleine er uit zal gaan zien! Hopelijk heeft hij de looks van zijn papa.

Had jij vroeger ook een idool die nu papa is of wordt? Wat vond je daar van
?

Bekijk hier Nick’s emotionele aankondiging van het geslacht.

Op Howie's verjaardag in Atlanta

Op Howie’s verjaardag in Atlanta

Spread the love

You Might Also Like

 • eigenwijsje2014 5 november 2015 at 09:29

  Wat leuk!!

  • jansyluvzu 5 november 2015 at 09:35

   jaaa…leuk hè! Nog een mini Backstreet Boy voor de nieuwe generatie 😉

 • Karin 5 november 2015 at 09:43

  Vraag 1: Had ik vroeger ook een idool die nu papa is of wordt? ??? Zonder hem/hun had ik jou nooit ontmoet ?

  Vraag 2: Wat vond je daar van? ? Vind het superleuk voor hem! Hij wordt waarschijnlijk net zo’n schattige vader als AJ?

  • jansyluvzu 5 november 2015 at 09:49

   Hihi inderdaad ? ja leuk hè! Ik ben zo benieuwd naar Nick als papa

 • Miranda 5 november 2015 at 12:02

  Leuk stuk!
  Ja mijn idool is ook papa, al 10 jaar bedenk ik mij (shane van westlife). Toen ik het hoorde was ik natuurlijk blij voor hem! Tijdens de concerten werd er ook aandacht aan besteed. En paar jaar later werd Nicky papa en toen was ik in Dublin voor een concert en zijn vrouw was zwanger van een tweeling maar die werden iets te vroeg geboren. Wij hadden zoiets al gehoord dus het was afwachten of hij erbij zou zijn die avond. Maar bij opkomst was hij erbij en hij heeft de hele avond met een grote smile op z’n gezicht opgetreden!

  • jansyluvzu 5 november 2015 at 12:06

   Wat bijzonder zeg en tof dat hij er toch bij was! Volg je de mannen van Westlife nog?

   • Miranda 22 november 2015 at 10:25

    Was zeker bijzonder om dat bij te zijn! Ik volg ze nog wel. Ben 1,5 jaar geleden naar een solo concert van shane geweest. Maar vind zijn 2e album niet zo dus heb besloten om deze tour over te slaan. Al met al kost het allemaal aardig wat zo’n tripje maar de UK. En vergeet volg ik maanden nog op Twitter en instagram enzo.