Uncategorized

De 5 gekste zoektermen op mijn blog

30 oktober 2015

Andere bloggers zullen het wel herkennen, de meest vreemde hilarische zoektermen van bezoekers. Mensen die door die bepaalde zoekterm op jouw blog terecht zijn gekomen. Dit zijn vijf van mijn gekste zoektermen die ik graag met je deel!

Help im tired but I can’t sleep

Tja, heel herkenbaar en vooral heel erg vervelend. Waarschijnlijk kwam deze (be) zoeker uit op mijn blog over mijn slapeloosheid tijdens mijn zwangerschap van Lola. Ik had namelijk tijdens de tweede helft van mijn zwangerschap extreme jeuk waardoor ik maar maximaal 2 uur per nacht kon slapen.

cruise. Backstreet. in the balls

Deze is wel heel erg grappig. Ik ben zelf helaas nog nooit op een cruise met de Backstreet Boys geweest. En die Backstreet balls heb ik nooit verklapt op mijn blog, haha. Dus wie is er zo nieuwsgierig geweest? Ik zeg niets! Ik heb wel genoeg andere leuke avonturen van mij met de Backstreet Boys op mijn blog gepubliceerd.

Me & Brian (BSB)

Me & Brian (BSB)

dreams toet

Dreams is wel vrij logisch, mijn blog heet “Janske.nl”. Maar wat die toet nou weer in die dream doet? Iemand die over toetjes droomt?

Elijah Wood blue eyes

Hij heeft ook gewoon hele mooie ogen, dus ja die ogen kun je vinden op mijn artikel “Blog Challenge Day 3 – Top 5 Most Beautiful Eyes“, samen met nog vier paar hele mooie ogen!

adem Rodriguez in underwear

Wie wil dat nou niet, Adem Rodriguez in zijn onderbroek. Ik schreef ooit een Movie Review – Magic Mike waarin Rodriguez zeer smakelijk in zijn mooiste outfits te bewonderen is. Logisch dat iemand deze gezocht heeft Yum!

Heb jij wel eens van die bizarre zoektermen? Wat wat de grappigste van allemaal?

Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole Orriëns
  Twitter:
  30 oktober 2015 at 13:28

  Ik weet het eigenlijk niet! Ik zal het eens gaan nakijken!

 • Ester 30 oktober 2015 at 13:47

  Haha leuk om eens te zien 😉
  Hier zijn’t altijd vrij normale zoektermen, haha 😀

  • jansyluvzu
   Twitter:
   30 oktober 2015 at 14:08

   Hier de meeste ook hoor. ..op een paar gekke na ?

 • Astrid - Timeless Elegance 30 oktober 2015 at 17:05

  Haha super leuk om te lezen! Vooral die laatste vind ik erg grappig! 😀

  Liefs Astrid – Timeless Elegance

 • Martina 7 november 2017 at 11:26

  Erg leuke lijst. Ook leuk om zoiets jaarlijks te checken!