About Me Diet Battle Mommy Stuff My Adventures Personal Uncategorized Video

Yes I did it! Proost!

28 oktober 2015
Proost

Proost

Het is inmiddels precies één maand geleden dat ik mijn strijd tegen de kilo’s aan ben gegaan. Daarnaast had ik ook een weddenschap met vriendlief. Ik zou één maand lang helemaal geen Cola Light (of andere cola) drinken. Op een paar slokken in mijn dromen na ben ik de hele maand van de cola afgebleven. Yes! I did it!

Ik wil NU cola!

Het was niet altijd even makkelijk, want ik ben echt verslaafd. Er waren meerdere momenten dat ik dacht…g%#!v*&r ik wil NU cola…maar ik heb het niet gedaan. Vooral de laatste dagen waren het zwaarst. Ik ben blij dat ik het gedaan heb en trots dat ik het heb volgehouden.

Proost!

Inmiddels heb mijn eerste slok Cola weer gedronken. En ik kan je verklappen, dat was helemaal niet zo lekker. Na de tweede slok was ik er wel weer klaar mee. Het is eigenlijk helemaal niet zo lekker, maar de smaak en de cafeïne geven me nog steeds het gevoel dat ik nog een slok moet drinken. Dat maakt het zo verslavend. Echt helemaal afgekickt ben ik dus niet, helaas.

Mijn eerste Cola, proost!

 

Ik ben erg benieuwd of ik vanaf nu veel minder cola ga drinken. Dat is wel echt mijn doel. Alleen nu moet ik het nog waar gaan maken! We gaan het zien.

Had je verwacht dat het me zou lukken?

Volg ook mijn “Battle” tegen de kilo’s! Ga je zelf ook mee de strijd aan?! Let’s do this!

Spread the love

You Might Also Like

 • zomersproetje84 28 oktober 2015 at 13:13

  Had niet anders verwacht. Volgens mij ben jij een echte doorzetter als je echt iets wil bereiken. Zou geen slecht idee zijn voor mij trouwens. Al dronk ik eigenlijk amper cola voor ik Ruud kende, hij haalde het telkens in huis en nu ben ik ook ‘verslaafd’. Nou ja is 3 glazen cola per dag veel??Bad bad bad…. Houd de dopjes maar op de colaflessen hoor!x

  • jansyluvzu 28 oktober 2015 at 13:21

   Awww wat lief dat je dat zegt. Over het algemeen wel, maar helaas niet altijd 😉 3 dagen per dag is inderdaad best veel. Ik dronk zelfs vaak nog meer dan dat…het is inderdaad echt verslavend. Bah

 • irisdonkersloot 28 oktober 2015 at 13:21

  Good for you! Ik hoop dat je het volhoud. Je weet ongetwijfeld wat er in cola zit en dat je dat als ‘vergif’ kunt beschouwen….. Niet goed voor je lijf (en je gezondheid). Dus ik zou je willen zeggen, go for it!

  • jansyluvzu 28 oktober 2015 at 13:24

   Ik weet het inderdaad, daarom wil ik echt VEEEEL minder cola drinken. Het liefst helemaal niets, maar dat gaat me echt niet lukken vrees ik. Dus met mate vind ik al helemaal super.

 • theblogmother2014 28 oktober 2015 at 13:32

  Hier ook een vette cola addict… k ben een tijdje (na ernstige maagproblemen door de cola….) gestopt met drinken, ,maar ik kan er niet zonder… na een week begon t met 1 glaasje per dag, en nu is t alweer minimaal 1 blikje per dag. Wat overigens wel heel veel sc heelt met de 3 tot 4!!! blikjes die ik eerst dronk…

  • jansyluvzu 28 oktober 2015 at 13:45

   Inderdaad. Dat is al een heel erg groot verschil! Knap dat je zo geminderd bent!

 • Karin 28 oktober 2015 at 13:55

  Hi Ik had er alle vertrouwen in! Je hebt het tenslotte al een keer eerder gedaan 🙂 Nu volhouden he en dan af en toe een glaasje. Alles met mate is de key 😉

  Ik dronk ook altijd te veel cola/frisdrank, maar sinds ik mezelf verplicht heb thee te drinken is het ergste weg. Het stomme is dat er ik thuis en onderweg helemaal geen behoefte aan heb, maar op kantoor heb ik er na de lunch altijd zo’n trek in dat ik 1 glas mag. Verder drink het alleen af en toe in een restaurant en op hele warme dagen is een ijskoude cola ook heerlijk 😉

  • jansyluvzu 28 oktober 2015 at 13:59

   precies, dat wil ik dus ook, gewoon af en toe. Als ik uit eten ben of ergens op een feestje, maar niet meer standaard de hele dag door…

 • eigenwijsje2014 28 oktober 2015 at 14:05

  Dat had ik zeker verwacht! Waarom? Omdat je een kanjer bent! Hier is t niet helemaal cola vrij, maar toch wel een stuk minder dan eerst!

  • jansyluvzu 28 oktober 2015 at 14:22

   ??? dat is lief! Een stuk minder is ook al super natuurlijk ?

 • Kimberly 29 oktober 2015 at 17:14

  Erg knap! Ik heb dat nou ook altijd! Na een week geen cola light drinken smaakt het absoluut niet lekker en toch blijf je het drinken. Maar super gedaan!

  • jansyluvzu 29 oktober 2015 at 17:29

   stom hè…dankjewel!