About Me Diet Battle Mommy Stuff My Adventures Personal

Janske’s Diet Battle 2.0 – Week 4 – Allemaal Pijntjes

26 oktober 2015

De afgelopen week was niet zo’n goede week. Ik was er al een beetje bang voor,dat deze week er aan zat te komen. Meestal komt hij al sneller wanneer ik af wil vallen en werkt hij erg demotiverend. Een week waarin het even niet zo lekker ging. Wil je weten waarom?

Zondag ging ik samen met Nicole en haar dochter en Lola naar een bloggersmeeting in Amersfoort. Dat was echt super gezellig! Alleen heb ik die dag óf iets te veel buggy’s trappen op en af gedragen óf te gespannen in de auto gezeten. Ik reed namelijk voor het eerst in lange tijd een flinke afstand met de auto, dus wellicht heb ik met iets te strak samengeknepen billen in de auto gezeten (Ook al voelde het absoluut niet zo). Ik had namelijk die avond tot en met woensdag ontzettend last van mijn rug. Ik kon amper staan en zitten was ook erg pijnlijk.

Salade met pompoensoepje

Salade met pompoensoepje

Joepie, een zenuwbehandeling

Daarnaast was het op mijn werk mega druk en zo ongeveer alles wat mis kon gaan ging mis, dus het begin van de week verliep op zijn zachtsgezegd moeizaam. Op woensdag had ik na meerdere nachten en dagen last van tandpijn dan toch maar even de tandarts gebeld voor een nieuwe afspraak. Drie weken daarvoor was ik al bij hem geweest voor twee gaatjes. De volgende ochtend kon ik bij hem terecht. En, joepie…ik kreeg een zenuwbehandeling. Ik was namelijk een tikkende tijdbom. Geen wonder dat ik er ’s nachts zelfs wakker van werd. Auw! Donderdag ging ik na de behandeling ’s middags weer werken met gelukkig maar 2 paracetamol. Echt fijn voelde het niet toen de verdoving eindelijk uitgewerkt was. Tot vrijdagavond bleef het zeer doen.

Hamburgers

Hamburgers

Vrijdag begon mijn favoriete “tijd van de maand”, dus kreeg ik heerlijke hoofdpijn voor in de plaats. Kortom een heerlijk weekje, waarin ik de kracht en energie niet gevonden kreeg om mij actief bezig te houden. Dus dat sporten wat ik mijzelf zo had voorgenomen is er weer niet van gekomen. Wel ben ik weer een paar keer met Lola op pad geweest om lekker buiten bezig te zijn, maar niets spectaculairs helaas. Op zondag schoot het weer ontzettend hard in mijn rug, dus hopelijk kan ik de komende dagen wel weer wat beter vooruit.

Ikwilhet.nu!

Ook kan ik niet wachten tot het woensdag is. Dan is mijn “Cola-loze-maand” voorbij en mag ik eindelijk weer een Colaatje drinken. Geloof me, ik heb soms zo’n behoefte aan een glas Cola. Natuurlijk wil ik nie terugvallen in mijn oude gewoonte en wil ik echt beperkt Cola drinken. Maar O, wat heb ik zin in die eerste slok!

Griekse yoghurt, chiazaadjes, Cruesli, Cocos en gedroogde cranberries

Griekse yoghurt, chiazaadjes, Cruesli, Cocos en gedroogde cranberries

Deze week heb ik ook weer extra moeite gehad om niet te snoepen. Ik snoep nog steeds veeeeeeel minder dan voorheen, maar ik kan er nog niet helemaal vanaf blijven. Dat is niet erg, maar wel wanneer ik niet sport. Dan wordt het afvallen bijna onmogelijk namelijk.

Resultaten voor deze week:

Startgewicht: 109 kg (ja, ik weet het)

Gewicht : 105,9

Result:  – 3,1

Gevoel: 

Ik ben blij dat ik nog steeds geen Cola heb gedronken, maar kan niet wachten tot de maand voorbij is. Ik heb het echt wel gemist! Verder baal ik een beetje van deze week omdat ik mijzelf er weer niet tot heb kunnen zetten om te sporten. Voorheen zou ik het nu opgegeven hebben, maar in plaats daarvan wil ik deze nieuwe week in gaan met frisse moed. Dus, zoals Lola zou zeggen “Hoppateeee”! Gaan met die banaan!

Kip, aardappeltjes en boontjes

Kip, aardappeltjes en boontjes

Ben jij ook bezig met je eigen strijd tegen de kilo’s? Hoe ging jouw week? 

Volg ook mijn “Battle” tegen de kilo’s! Ga je zelf ook mee de strijd aan?! Let’s do this!

Spread the love

You Might Also Like

 • Maaike 26 oktober 2015 at 09:58

  Deze week niet op de weegschaal gaan staan. Vanaf nu ga ik op vrijdag op de weegschaal.
  Bas heeft besloten om ook mee te gaan doen en vanaf vandaag komen er ook geen koekjes en chipjes en andere lekkere dingen in huis. We weten vaak van tevoren of er visite komt en tegenwoordig zijn de supermarkten 7 dagen per week geopend. Ipv de slechte lekkere dingen gaan we nu voor de gezonde lekkere dingen zoals fruit enz. Volgende week dus weer een update van mij!
  En jij Jans…. Keep it up! ?

  • jansyluvzu 26 oktober 2015 at 10:08

   Goed bezig! Dat maakt het een

   • jansyluvzu 26 oktober 2015 at 10:08

    Stuk makkelijker wanneer je het niet in huis hebt.

 • Kimberly 26 oktober 2015 at 15:37

  Alsnog enorm knap dat je gewoon hebt doorgezet! En dat nu al een maand voorbij is, wat gaat dat snel! Het is mij niet gelukt, en heb een verschrikkelijk weekend achter de rug- qua eten. Maar we gaan gewoon stug door!
  Succes deze week! Je kunt het 🙂

  • jansyluvzu 26 oktober 2015 at 15:59

   Jij ook!weer geven niet zomaar op…hoppatee gaan met die banaan?

 • mariska 28 oktober 2015 at 12:10

  Hey Janske! Wat leuk om je blog te lezen, het is alsof ik het verhaal over mijzelf leest bij je intro. Hier begonnen bij 105 kilo (5 oktober) en er helemaal klaar mee. Ik kreeg foto’s van mezelf te zien van de vakantie en schrok me een ongeluk. Mijn zoontje is nu net een jaar en wil geen mama zijn die niet door een glijbaan durf of niet in badpak gaat…

  Ik kijk uit naar je nieuwe berichtje volgende week! Weet dat je er niet alleen voorsta en ik hoop echt dat je wat minder last hebt deze week van je lichaam.

  Zet m op he! 🙂

  • jansyluvzu 28 oktober 2015 at 12:18

   Dankjewel Mariska voor je mooie woorden! samen is het toch weer iets makkelijker! Jij ook heel veel succes gewenst! Let’s do this ? ?