About Me Mommy Stuff Shopping Tag Uncategorized

I love Action Tag

23 oktober 2015

Mijn lieve blogvriendinnetje Marij van Zomersproetje bedacht een hele leuke nieuwe Tag, namelijk de “I Love Action Tag”! Mijn andere blogvriendinnetje Nicole van Meisje Eigenwijsje postte hem gisteren op haar blog en tagde mij. Ik kom niet zo heel erg vaak in de Action, maar als ik ga dan kom ik nooit met lege handen thuis. Ik vind het een feestje om er te kunnen rondsnuffelen en daarna thuis te komen met een flinke buit voor weinig geld! Dan maak ik van binnen een vreugdedansje!Benieuwd naar mijn favorieten van de Action? Lees dan snel verder!

Hoe vaak ben je bij de Action te vinden?

Ik schat zo’n 4x per jaar. Soms 2 x in één maand. Ik probeer er juist niet te vaak naartoe te gaan omdat ik weet dat ik altijd meer dingen koop dan gepland.

Hoeveel geef je gemiddeld uit bij een bezoekje aan de Action?

Ik schat zo tussen de 10 en 25 euro. En dan heb ik echt heel veel leuks!

Zijn er dingen die je bij elk bezoek aan de winkel wel mee naar huis neemt?

De luierzakjes vind ik erg fijn. Deze gebruikt ik dagelijks voor alle poepluiers. Voordat ik de luiers in de luieremmer stop doe ik ze eerst in een dichtgeknoopt zakje, tegen de geur. De zakjes ruiken erg lekker en zijn super goedkoop. Ook koop ik vaak blanco kaarten met enveloppen om mee te knutselen met Lola en van die labels om aan cadeautjes te hangen. Ook de kinderboekjes van 0,49 cent zijn hier vaste kraamcadeautjes.

Action goodies

Action goodies

Wat is je grootste miskoop?

Look alike Oreo koekjes, die waren echt niet te vreten. Misschien maar goed ook, anders had ik er de keer erna waarschijnlijk een hele lading van ingeslagen.

Wat zou je doen als de Action failliet zou gaan?

Dat zou ik wel zonde vinden, maar er zijn genoeg andere alternatieven zoals Big Bazaar, Flying Tiger, Xenos etc.

Wat is het gekste wat je bij de Action hebt meegemaakt?

Niets wat heel erg bizar is, wel kijk ik mijn ogen altijd uit naar mijn “mede-shoppers”. Daar lopen soms toch bijzondere exemplaren tussen. Heerlijk!

Noem iets wat ze daar hebben maar waarvan niemand het weet

Tja, dat is wel een goede, kun jij het me vertellen? Ze verbazen me altijd weer met wat ze verkopen. Zo kochten mijn vriendinnetjes er vorig jaar voor Lola zo’n grote schelpzandbak voor 10 euro ofzo. Echt een tof cadeau!

Hoe lang duurt een gemiddeld bezoekje?

Meestal een half uurtje. Ik ga namelijk alle paden (minstens) één keer door zodat ik alles heb gezien en niets vergeten ben. Ik vind het heerlijk om lekker te snuffelen en om nieuwe toffe dingen te ontdekken voor hele fijne prijsjes. Daar kan ik echt blij van worden!

Gebruik je een lijstje als je erheen gaat?

Als ik er heen ga om iets te halen wel. Anders heb ik een lijstje in mijn hoofd en ga ik puur om te snuffelen.

Wat zijn je laatste aankopen van de Action?

Volgens mij waren dat een heleboel aankopen voor kraamcadeautjes van mijn (toen nog) zwangere vriendinetjes, roze en blauwe mandjes, kinderboekjes, roze en blauwe pompoms etc. Daar heb ik vrolijke kraampakketten van gemaakt.

Kom jij graag bij de Action? Wil je deze toffe Tag ook invullen? Vergeet je dan niet Marij en Nicole te taggen? En laat je het mij ook even weten?

Ik ben benieuwd naar je antwoorden!

Lees hier mijn andere Tags!

Spread the love

You Might Also Like

 • eigenwijsje2014 23 oktober 2015 at 14:08

  Ja de Action is echt leuk. Het is dus dat wij er eigenlijk al onze huishoudelijke dingen kopen omdat het dus zo goedkoop is.
  Flying Tiger ken ik helemaal niet trouwens! Lees dat opeens overal haha

  • jansyluvzu 23 oktober 2015 at 14:12

   Die zit o.a. naast de V&D in Eindhoven (tegenover de zij ingang) – dat is echt een leuke winkel!

   • eigenwijsje2014 23 oktober 2015 at 14:13

    Oh ben al zo lang niet meer in de stad geweest.. Toch eens gaan dan!

    • jansyluvzu 23 oktober 2015 at 14:16

     Goede reden om te shoppen ?

 • marjons 23 oktober 2015 at 20:50

  Leuke tag… ik ga hem even onthouden. Ik kom ook wel geregeld bij de action.

  • jansyluvzu 23 oktober 2015 at 20:51

   grappig he! in een melige bui kwam Marij er mee en hij is super leuk geworden 🙂