Mommy Stuff My Adventures Review Shopping Uncategorized

Uittip: Vershal het Veem in Eindhoven (StrijpS)

17 oktober 2015

Vanaf vandaag heeft Eindhoven er weer een toffe hotspot bij, namelijk Vershal het Veem op StrijpS. Vanmorgen werden de deuren geopend voor het publiek en werd er proef gedraaid. Ik was zo nieuwsgierig dat ik vlak nadatde deuren open gingen samen met Lola een kijkje ben gaan nemen. Benieuwd wat we er van vonden? Lees snel verder!

credit: vershal het veem

credit: vershal het veem

De Vershal het Veem, wat is dat dan?

Gelegen in één van de oude Philips fabriekshallen kun je nu allerlei verse producten kopen in de Vershal. De naam zegt het inderdaad al. Van zoete lekkernijen zoals 50 soorten pepernoten bij van Delft tot de mooiste chocolaatjes van de Pastry Club. Maar ook heerlijke versgebakken brood bij de gespierde bakkers van De Mannen van Deeg. Of een verse thee bij InfiniTea. Er is genoeg lekkers te verkrijgen in allerlei mooi aangeklede mini winkeltjes.

Om je heen zie je een veel hout, beton en komt de oude Philips fabriek weer echt tot leven. Er zijn genoeg mogelijkheden om relaxt te gaan zitten om al dat heerlijks op je gemakje op te eten, maar je kunt ook alles to-go kopen. De aankleding is knus ondanks dat het in een killere fabriekshal is opgezet. Daardoor hangt er een fijne sfeer met mensen die pure producten verkopen met ontzettend veel plezier en passie.

Er is nog meer!

Er zijn niet alleen maar “vers” te koop, zo kun je ook ontzettend leuke design t-shirts, mokken en ander leuks kopen van het vrolijke (op kinderen gebaseerde) merk Hektik. Ik sprak even met de eigenaresse en ontwerpster en werd erg blij van haar collectie en haar enthousiasme voor haar producten. Het is zeker een merk wat de moeite waard is om eens te bekijken. Daarnaast was er ook een winkeltje met mooie porselein design items en hele mooie planten en styling. Het paste ook helemaal in deze locatie.

Ondanks dat er nu pas proef werd gedraaid wordt vond ik het al zeer sfeervol en was ik onder de indruk van het aanbod. Ik ga zeker vaker terugkomen naar deze vershal. Ik vind het echt een nieuwe aanwinst voor Eindhoven en StrijpS!

Wat mij betreft is de Vershal het Veem een echte aanrader om te bezoeken en is het extra tof om een bezoekje te brengen aan de Vershal vóór 26 oktober 2015 tijdens de Dutch Design Week.

Handige info:

Bezoekadres

Torenallee 86-02, 5617 BD Eindhoven

Parkeren: 

Parkeren is gratis voor de bezoekers van de Vershal. (*maximaal 2 uur. Daarna € 4,- per uur. Parkeergarage naast Klokgebouw € 7,- voor de hele dag)

Openingstijden:

Tijdens Dutch Design Week is de Vershal elke dag geopend van 10.00 – 20.00 uur.
Na de DDW gaan de normale openingstijden in namelijk van woensdag – zondag van 10.00-19.00 uur.

Ben jij ook weleens naar een vershal geweest? Kom jij er graag of ga je liever naar de supermarkt?

Mijn foto’s zijn gemaakt met mijn mobiel, excuses voor de mindere qualiteit.

Andere leuke uittips vindt je hier!

Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole 17 oktober 2015 at 22:14

  Ik wil hier zo graag heen!!

  • jansyluvzu 17 oktober 2015 at 22:49

   Zeker naartoe gaan ?

 • Astrid 17 oktober 2015 at 21:41

  Hier wil ik zeker wel een keertje heen! Helaas niet echt om de hoek, dus ben bang dat hem dat niet binnenkort nog wordt.

  • jansyluvzu 17 oktober 2015 at 22:03

   Dan ga je een keertje als je in de buurt bent 🙂 Het is echt de moeite waard om te bezoeken! De Urban Shopper ernaast ook trouwens 😉 Als je er dan toch bent.

 • Nowhere 18 oktober 2015 at 08:33

  Wat een teleurstelling, maar eigenlijk wist ik dat al van te voren. Druk is het er niet, en er staan gewone marktkramen? de planten die ik zag zijn echt niet apart of bijzonder, en wat moeten mokken en nog meer van dat soort rommel hier? Het spijt me, maar klant wordt ik hier niet.

  • jansyluvzu 18 oktober 2015 at 08:38

   Wat jammer dat je zo teleurgesteld bent. Ik vond het juist erg leuk zeker omdat er nu pas werd proef gedraaid.

   • Nowhere 21 oktober 2015 at 14:08

    Tja proefdraaien is dat nu het enigste wat mogelijk is? Ze hadden gewoon pas open moeten gaan, nadat alles was op/ ingevuld. Maar nee de DDW weken waren zo’n belangrijk moment om te gaan “proef”draaien, dat men voorbij is gegaan aan wat de klant wil. Die zit niet te wachten op lege plekken die opgevuld zijn met “kunst”. En daarna moet alles in een organische beweging worden opgevuld. Als ex- eigenaar van een aantal zeer goed lopende zaken vind ik dit een slechte optie, en kapitaalsvernietiging voor ondernemers die hier al hun geld, en ziel en zaligheid in hebben gelegd. Degenen die achter dit concept zitten hebben gebrek aan visie, en leggen de lat veel te hoog. Directeuren van woningbedrijven moeten zich met dit soort zaken niet bemoeien, maar dit overlaten aan experts op dit gebied.

 • jansyluvzu 21 oktober 2015 at 14:13

  Ik vond het juist wel tof om nu alvast te kunnen kijken en heb mij totaal niet gestoord aan de lege plekken. Ik werd juist blij van alle ‘volle’ plekken. Ook ben ik erg benieuwd wat er allemaal nog bij komt ☺

 • Nowhere 23 oktober 2015 at 09:21

  Fijn dat u dat tof vind, maar ook zeer duidelijk bevooroordeeld, getuige de reactie van de vershal. U bent altijd welkom. Vraag de vershal maar eens wat ze doen met mensen die kritiek uiten. Zal ik zelf het antwoord geven dan maar? Je bericht wordt verwijderd, en je wordt geblokkeerd. De heren zijn alleen maar blij met positieve reacties. Wilt u mij een plezier doen, en eens vragen naar de reden van het blokkeren en het weghalen van reacties. Het lijken wel een stelletje kleine kinderen bij de vershal, en daarom boycot ik de Vershal, ze laten zich wel kennen en zijn verre van professioneel.

  • jansyluvzu 23 oktober 2015 at 10:00

   Ik ben gewoon een bezoeker die haar eigen ervaring heeft omschreven in een review…niets meer niets minder. ..ik heb niets te maken met de organisatie van de Vershal…en ga mij daarom niet druk maken over reacties die ergens anders worden verwijderd. ..Daar heb ik niets mee te maken en bemoei ik mij niet mee…daarvoor ben je hier op de verkeerde plek.