About Me Baby Adventures Books I Love Mommy Stuff My Adventures Personal Uncategorized

Mijn eigen blogboek, hoe tof is dat!

16 oktober 2015

Vanavond lag er een wel heel bijzondere verrassing op de deurmat te wachten toen ik thuis kwam. Naast mijn eigen blog schrijf ik sinds juli 2014 ook regelmatig op Mamaplaats. Sinds maart ben ik ook themablogster, waar ik ontzettend trots op ben en met veel plezier doe! Omdat ik inmiddels meer dan 100 blogs voor hen heb geschreven (de teller staat nu op 116) ontving ik een ontzettend mooi blogboek met daarin mijn 100 eerste blogs!

janske blogboekHoe tof is dat

Ik had mijn 75 eerste blogs al op een USB stick gekregen van Mamaplaats wat ik al een gaaf cadeau vond, maar dit is echt de kers op de taart! Wie had dat ooit gedacht, dat ik een eigen boek zou hebben, hihi. Super tof al zeg ik het zelf!

Eigenlijk is het voor iedere blogger natuurlijk supergaaf om een eigen blogboek te hebben. Wie weet maak ik er zelf nog één van deze blog. Hoe bijzonder is het om je blogs als boek te kunnen nalezen. Of om cadeau te kunnen geven aan een andere blogger met zijn of haar blogposts er in. Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee!

Hoe zou jij het vinden om je eigen blogboek te hebben of cadeau te krijgen? Gaaf toch?

 

Spread the love

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply Karin 16 oktober 2015 at 08:43

  Wat een superleuk cadeau! ??

 • Reply eigenwijsje2014
  Twitter:
  16 oktober 2015 at 10:07

  Lijkt me super gaaf!!

  • Reply jansyluvzu
   Twitter:
   16 oktober 2015 at 10:23

   Je kunt er ook zelf een maken 🙂 Bijv. bij Kruidvat (daar is deze gemaakt)

   • Reply eigenwijsje2014
    Twitter:
    16 oktober 2015 at 10:25

    Ja weet ik, is alleen echt teveel werk op het moment haha.. plus heb iets meer dan die 100 blogs 😉

 • Reply Bregje
  Twitter:
  16 oktober 2015 at 11:00

  Wat ontzettend tof is dit!! Al je blogs in een mooi boek! <3

 • Reply Vlijtig Liesje
  Twitter:
  16 oktober 2015 at 11:37

  Ik vind het er heel erg leuk uit zien. En het is natuurlijk ook een prachtig naslagwerk voor later van deze periode in je leven.

 • Reply Marjolein 16 oktober 2015 at 11:52

  Wat super zeg! Heeft iemand die voor je gemaakt? Ik vind het heel leuk om een online naslagwerk te hebben, maar nog gaver om ‘m dan zo op papier te hebben voor later!

 • Reply H. 16 oktober 2015 at 14:30

  Lijkt me super gaaf, Zal het proberen onthouden voor als ik 1 jaar blog ofzo. Geniet ervan & geef hem maar een mooi plaatsje!

 • Reply EsterDepret.be 16 oktober 2015 at 18:36

  Wauw!! Wat een super cadeau! Je eigeb boek, daar mag je fier op zijn! ?

 • Reply hetlevenvanalledag 5 november 2015 at 13:41

  Oh wat gaaf zeg!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge