Mommy Stuff Uncategorized

Het grote Liga mysterie

10 oktober 2015
Hap!

Hap!

Een paar weken geleden opende ik nietsvermoedend een pak Liga’s voor Lola. Af en toe eet ze er eentje als tussendoortje want ze vindt ze heerlijk! Daar is toch niets spannends aan zou je denken, een pak koeken openen…toch?

Hap!

Tot mijn grote verbazing zag ik dat één van de Liga’s er anders uit zag dan de rest. Het leek alsof er een hapje uit genomen was. Zou er iemand in de koekjesfabriek honger hebben gehad?! Haha. Ik vond het zo grappig dat ik hem meteen aan vriendlief liet zien. De verpakking was nog netjes gesloten, dus niemand had in huis stiekem een hapje genomen.

Gek koekje

Wat een gek koekje

Ik zei meteen dat we een mail moesten sturen naar Liga, over het grote koekjesmysterie. Mijn vriend stuurde ze een mailtje met een foto van de Liga erbij. Direct kregen we een reactie terug dat onze vraag in behandeling genomen zou worden door onze kwaliteitsdienst en dat we een schriftelijke reactie en een attentie tegemoet konden zien.

Huh?

Huh?

Verrassing

Gisteren lag er een briefje in de brievenbus. Ik had een pakketje gemist wat bij de buren was afgeleverd. Ik was erg benieuwd wat er bezorgt was. Bij de buurvrouw maakte ik het pakketje al open. Spannend hoor, een pakketje openen waarvan je de inhoud niet weet. Dan zie ik ineens drie pakken Liga’s er in zitten. Er begint nog geen belletje te rinkelen.

Nieuwe koekjes

Nieuwe koekjes

Wanneer ik vriendlief de inhoud laat zien herinnerd hij me meteen aan ons grote koekjesmysterie. Hoe tof is dat! Heeft Liga ons gewoon 3 dozen koeken opgestuurd, samen met een persoonlijke brief. Daar kan ik echt blij van worden, ook al zijn het maar gewoon een paar koeken. Wat een nette service!

Al ben ik nog steeds benieuwd wat er nou precies gebeurd is met die ene Liga…

Heb jij ook wel eens iets geks meegemaakt met een product wat je gekocht hebt? Heb je toen ook contact opgenomen met de klantenservice?

Spread the love

You Might Also Like

 • joyfromjoyce 10 oktober 2015 at 19:33

  Ik heb het al een paar keer gehad. De eerste keer me jelly van dr oetker, kreeg een hele doos met lekkers. In januari met mars ijsjes ook mars wist dit ook netjes op te lossen. Vorige week nog met homemade bakmixen er kropen beestjes in. Gisteren ontving ik een nieuw pak. Vind het onwijs netjes!

  • jansyluvzu 10 oktober 2015 at 19:50

   Ieeeeehhhh getverderrie!

 • Roxanne 10 oktober 2015 at 18:45

  Hartstikke netjes opgelost! Ik heb dat eens met Sultana gehad. Werd ook opgelost met een excuus brief en een pakket met Sultana. Ze schreven dat het een fout van een machine was, waardoor een stukje koek miste

  • jansyluvzu 10 oktober 2015 at 18:46

   Kijk. ..dat zal het geweest zijn. .?

 • zomersproetje84 10 oktober 2015 at 20:44

  Wat gek! En goed dat Liga je nieuwe pakken heeft gestuurd. Willen natuurlijk tevreden klanten houden. Zou hetzelfde gedaan hebben als ik een liga zou vinden waar een ‘muisje aan geknabbeld’ heeft maar denk dan inderdaad ook dat het zeer waarschijnlijk een machinefoutje is.

  • jansyluvzu 10 oktober 2015 at 20:46

   Denk het ook