About Me Baby Adventures Mommy Stuff My Adventures Review Uncategorized

Uittip: Diertjes kijken in Ouwehands Dierenpark

6 oktober 2015

Afgelopen zaterdag mocht ik samen met opa, oma, Lola en vriendlief een dagje naar Ouwehands Dierenpark speciaal voor Linda’s blog Mamaliefde. Bobo (het konijn van het gelijknamige kleutertijdschrift) vierde daar namelijk zijn 45ste verjaardag. En het was echt een geweldige dag!

De hele dag liepen we in het heerlijke zonnetje door de mooie ruim opgezette dierentuin. Lola keek haar oogjes uit naar alle dieren! Olifanten, tijgers, aapjes, visjes, echt zo veel soorten mooie dieren! ’s middags gingen we even kijken bij Bobo en zijn vriendjes. In het begin moest Lola niets van ze hebben, die grote konijnen die haar een handje wilden geven. Maar na een tijdje toekijken ontdooide ze en durfde ze toch dichterbij te komen. Zo schattig!

Taart maken voor de olifanten

De dierentuin is echt ontzettend mooi en ruim, er is lekker veel groen en de dieren worden goed verzorgd. Ze hebben veel leefruimte en zien er gezond uit. Dat vond ik wel een prettig gezicht. Vaak vind ik dieren zo zielig in de dierentuin in van die kale te kleine hokken, maar dat had ik hier totaal niet.

Er waren ook veel extra activiteiten ter ere van Bobo’s verjaardag. Zo kon je meehelpen bij het maken van een reuze verjaardagstaart voor de olifanten met brood, pindakaas en wortels. Het was erg leuk dat alle kinderen mee konden helpen! ’s Middags werd de taart aan de olifanten gevoerd. Die vonden hem natuurlijk heerlijk!

Lola’s eerste middagdutje in de buggy

Het was voor ons de eerste keer dat Lola overdag in de buggy haar middagdutje moest gaan doen, dus dat was wel even spannend. Gelukkig viel ze zonder al te veel moeite in slaap en sliep ze zelfs een heel uur lang. Fieeww! Dat viel me echt reuze mee!

Het was echt een super relaxte dag. Met een hilarische terugweg omdat Lola oma zo ontzettend aan het lachen maakte met haar gekke bekken dat oma het uitkraaide van het lachen terwijl de tranen over haar wangen rolden. Daar moesten wij allemaal ook weer hard om lachen. En Lola bleef maar doorgaan met streken uithalen. Wat is het toch een lekker gek ding!

De allerleukste dag met Lola tot nu toe!

Toen ze ’s avonds in bed lag waren mijn lief en ik het helemaal eens met elkaar dat dit de allerleukste dag met Lola tot nu toe geweest was! Nu ik er weer aan denk geniet ik nog steeds na. We gaan zeker nog een keer terug naar Ouwehands Dierenpark. Het is echt een aanrader, zelfs voor hele kleine kindjes!

Bedankt lieve Lola, opa, oma en vriendlief, maar ook Bobo en vooral Linda, voor deze bijzondere dag!

Ben jij ook zo dol op de dierentuin?

 

Spread the love

You Might Also Like