Personal Tag Uncategorized

25 Random Questions Tag

29 september 2015

Gisteren werd ik door Gwen van Mijn leven als mama gevraagd of ik de 25 random questions Tag wilde invullen. Nou ben ik dol op Tags, en eentje met allerlei random vragen is natuurlijk altijd leuk! Ik vind het ook erg grappig om de verschillende antwoorden van anderen te lezen! Lees je mee?

1. Heb je huisdieren? Ja, een klein aapje Lola en een grote aap vriendlief, haha. Ik heb als kind tot mijn negentiende drie katten gehad. Inmiddels ben ik verschrikkelijk allergisch voor katten, dus die zullen hier nooit in huis komen, helaas. Mijn vriend heeft een hele tijd een aquarium gehad met allemaal prettig gestoorde guppen. Totdat we gingen verhuizen, toen heeft ie ze verzopen, haha!

mijn alles

2. Noem 3 dingen die het dichtstbij je zijn. Mijn vriend en onze dochter heb ik het liefste lief, maar mijn telefoon ligt nu het het dichtste bij, hihi.

3. Hoe is het weer nu? Een zonnige herfstdag.

4. Rij je? Veel te weinig. Sinds mijn ongeluk zie ik wanneer ik rij in mijn gedachten overal ongelukken gebeuren, dus echt relaxt rij ik niet meer. Ik rij maar een paar keer per jaar, al rij ik dan wel goed, dus ik kan het wel. 

5. Hoe laat was je vanochtend wakker? Om 07:45 uur ging mijn wekker. Ik moet vandaag werken van 9 tot 18 uur. Oma komt op Lola passen vandaag.

Me time!

Me time!

6. Wanneer heb je voor het laatst gedoucht? Gisteravond. Ik douche iedere dag. Dat is echt mijn genietmomentje. Heerlijk!

7. Wat is de laatste film die je hebt gezien? In de bioscoop was dat Pitch Perfect 2, die was echt hilarisch! Op TV weet ik niet meer. Ik kijk niet zoveel films meer de laatste tijd. Meer series en TV programma’s.

8. Wat staat er in je laatste smsje? Een voicemail van vriendlief waarvan hij niet doorhad dat hij me belde. Oops! Ik ben helemaal geen beller of sms-er. Wel heb ik een tof Whatsapp groepje met andere blogmama’s uit de buurt. Dat is wel erg gezellig en voelt na een korte tijd al erg vertrouwd.

9. Wat is je ringtone? “A Rustling In The Trees”. De minst irritante ringtone die ik kon vinden op mijn Samsung Galaxy S4. Het is tevens ook mijn wekker.

Met Howie (BSB) op tour

Met Howie (BSB) op tour

10. Ben je wel eens in een ander land geweest? Even denken…ja! USA, Canada, Zweden, Denemarken, Duitsland, Luxemburg, België, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Italië, Griekenland, Turkije, Ierland en Engeland. De meeste heb ik bezocht tijdens mijn Backstreet Boys Tours.

11. Hou je van sushi? Daar word ik nou echt niet warm of koud van.

12. Waar doe je boodschappen? Meestal bij de Appie (af en toe online) en soms bij de Lidl, Jumbo. Maar ik kom ook vaak bij de Hema, Kruidvat en Etos. Dat ligt allemaal op loopafstand, dus ik hop er regelmatig even binnen.

13. Heb je ooit medicijnen geslikt om eerder in slaap te vallen? Alleen toen ik in het ziekenhuis lag na mij ongeluk, voor de pijn. Verder nooit geloof ik.

Kom maar, zusje, ik help je wel!

Kom maar, zusje, ik help je wel!

14. Hoeveel broers en zussen heb je? Ik heb één zusje, Guusje, die vandaag precies één week mama is! We schelen bijna 2,5 jaar.

15. Heb je een computer of een laptop? Een laptopje!

16. Hoe oud wordt je op je volgende verjaardag? 33! Wat!? Ja, echt waar! Het beangstigd me soms hoe oud ik al ben. En dat ik niets over kan doen.

brillie

brillie

17. Draag je een bril of lenzen? De laatste tijd vooral mijn bril. Daarvoor altijd lenzen. Misschien ga ik dat binnenkort weer doen. Al ben ik erg benieuwd of Lola me wel herkend zonder bril. Hihi.

18. Verf je je haar? Dat heb ik één keer gedaan, drie kleuren high en lowlights met als resultaat, Janske de wortel! Het was echt verschrikkelijk. Al vond mijn “toen nog niet” lief het fantastisch en viel juist op mijn “wortelcoupe”. Daarna alleen wat blonde highlights, maar nooit meer echt geverfd.

19. Wat ben je van plan vandaag te gaan doen? Werken, jippie! Centjes verdienen.

20. Wanneer heb je voor het laatst gehuild? Vorige week, nadat mijn zusje me belde en me om hulp vroeg tijdens haar derde nachtje als nieuwe mama. er kwamen een hoop gevoelens naar boven van onze kraamweek. Samen met mijn lief keken we met een lach en een traan terug naar die eerste dagen als papa en mama.

Heerlijke pizza

Heerlijke pizza

21. Wat is je favoriete pizzabeleg? Salami, Ham, Champignons, Ui & Ei. Hmmmmm! I love pizza!

22. Eet je liever een hamburger of een cheeseburger? Cheeseburger! En dan het liefst met gebakken champignons en bacon ertussen, nomnom.

23. Heb je wel eens een nacht doorgehaald? Jep, vooral tijdens mijn BSB tours en toen ik nog een jong bloempje was.

24. Wat is de kleur van je ogen? Blauw/grijs

coke

25. Kan je het verschil proeven tussen Pepsi en Coca Cola? Jep, I’m a addict! Maar daarover binnenkort meer!

Hij is best leuk hè! Heb jij nog een vraag voor me die je graag zou willen weten? Vul jij hem ook in?

Lees hier mijn andere Tags!

Spread the love

You Might Also Like

 • Vlijtig Liesje 29 september 2015 at 11:56

  Wat vervelend dat je allergisch bent geworden. Ik wist niet dat je dat later in het leven nog kunt ‘oplopen’. Wij hebben 1 kat en ik hoop niet dat ik allergisch wordt. Want dan doen mijn kinderen mij eerder weg dan de kat denk ik ; )

  • jansyluvzu 29 september 2015 at 12:23

   Hihi…ik wist het ook niet. Maar kan nu echt niet tegen katten…ik krijg dan geen lucht meer…super vervelend

 • Aukjeswereld 29 september 2015 at 15:09

  Hihi leuk ingevuld!

  • jansyluvzu 29 september 2015 at 15:12

   Ga je hem ook invullen?

 • Angelique 30 september 2015 at 08:53

  Howie!! Grote BSB fan hier!

  • jansyluvzu 30 september 2015 at 09:24

   Hihi hier ook!ze blijven leuk hè ?