I Love Review Uncategorized Video

TV Series Review – Penoza (spoiler alert!)

27 september 2015

Naam: Penoza

Acteurs: Monic HendrickxNiels GompertsSigrid ten Napel, & Stijn Taverne

Jaar: 2010 – nu

Seizoenen: 4 (33 afleveringen)

Genre:Drama, Crime

Sterren: **** (van de *****)

Vergelijkbare TV Series: Nieuwe Buren

Kun jij ook niet wachten tot vanavond 20:25 uur?! Dan ben jij net als ik ook een Penoza fan! Wat was de tweede aflevering van het vierde seizoen ontzettend bloedstollend. OMG! Mijn vriend en ik zaten met open mond te kijken en riepen beiden neeeee!!! (verder verklap ik niets!)

Spoiler Alert!

Penoza Seizoen 2

Penoza Seizoen 2

Tijdens onze twee weken vakantie hebben we iedere avond samen seizoen 1 t/m 3 bekeken van de Nederlandse Dramaserie Penoza. Vanavond wordt aflevering 3 van seizoen 4 uitgezonden. Een aflevering waar alle trouwe kijkers waarschijnlijk enorm naar hebben uitgekeken!

Penoza gaat over Carmen van Walraven-de Rue, een moeder van drie kinderen, Lucien, Nathalie en Boris. Ze hebben hun zaakjes goed voor elkaar. Denkt ze. Haar man Frans heeft samen met haar broer en een vriend al sinds zijn jongere jaren naast zijn “normale” handel ook een aantal contacten in de onderwereld. Carmen heeft wel een vermoeden dat Frans niet altijd zijn geld netjes heeft verdiend, maar wanneer hij (spoiler alert!) voor de ogen van zijn zoon wordt neergeschoten komt ze er achter dat hij diep in de problemen zat.

Carmen

Carmen

Supermama Carmen

Carmen probeert zelf om alle problemen van haar man op te lossen. Maar red ze het allemaal wel in haar eentje in de keiharde donkere onderwereld? Carmen is de stoerste, coolste en sterkste zwarte weduwe van Amsterdam. Haar kinderen betekenen alles voor haar en ze heeft daarom ook alles voor ze over om hen een goede toekomst te kunnen geven. Maar dat gaat niet zonder dat er slachtoffers vallen.

Conclusie:

Penoza is een hele spannende serie waarin je jezelf helemaal verplaatst in de gedachtes en acties van de hoofdrolspeelster Carmen. Haar heldhaftige vechtlust voor haar gezin is overweldigend. Echt een gave dramaserie. Penoza heeft niet voor niets meerdere prijzen gewonnen.

Oh ja, er is wel één groot nadeel aan deze serie…hij is erg verslavend. Dus wees gewaarschuwd voordat je jezelf waant in de spannende avonturen van Carmen en haar kinderen!

Kijk jij ook naar Penoza? Vindt jij het ook zo spannend nu?

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen (spoiler alert!):

Lees hier mijn reviews van andere toffe TV Series!

 

Spread the love

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Genomineerden DIRECTORSNL AWARDS – Een overzicht 8 maart 2017 at 15:15

    […] Wat was de tweede aflevering van het vierde seizoen ontzettend bloedstollend. OMG! Mijn vriend en ik zaten met open mond te kijken en riepen beiden neeeee!!! (…) Penoza is een hele spannende serie waarin je jezelf helemaal verplaatst in de gedachtes en acties van de hoofdrolspeelster Carmen. Haar heldhaftige vechtlust voor haar gezin is overweldigend. Echt een gave dramaserie. Penoza heeft niet voor niets meerdere prijzen gewonnen. Oh ja, er is wel één groot nadeel aan deze serie…hij is erg verslavend. Dus wees gewaarschuwd voordat je jezelf waant in de spannende avonturen van Carmen en haar kinderen! (Janske / janske.nl) […]

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge