About Me Baby Adventures Home Sweet Home I Love Mommy Stuff My Adventures Personal Pictures Tag Uncategorized

Instagram Tag

13 september 2015

Inmiddels zit ik alweer bijna drieeneenhalf op Instagram en ben ik een echte IG junkie! Het liefst check ik iedere 5 minuten de nieuwe foto’s van mijn favoriete “medeinstagrammers” en bekijk ik de reacties op mijn eigen foto’s. Ik vind het leuk om foto’s te maken en deel ze graag in mijn online fotoboek “Instagram”. Op deze manier kunnen anderen een kijkje nemen in mijn leven. Ik plaats veel foto’s van Lola, grappige filmpjes samen met papa en van alles wat ik leuk vind.

Voordat Instagram bestond gebruikte ik andere vergelijkbare Apps om mijn foto’s in te delen, maar deze waren niet zo populair als Instagram. Deze Tag zag ik al meerdere malen op verschillende blogs voorbij komen en als enthousiaste Instagrammer moest ik hem natuurlijk wel invullen!

WAT IS JE INSTAGRAM GEBRUIKERSNAAM, EN WAAROM?

Mijn Instagramnaam is @jansyluvzu omdat ik sinds 2003 die bijnaam heb en gebruik bij ook bijvoorbeeld deze blog en andere accounts zoals bijvoorbeeld op Twitter.

HOEVEEL FOTO’S POST JE GEMIDDELD?

Dat verschilt enorm. Soms maar 1 per dag, maar soms wel 6. Dat ligt er een beetje aan hoeveel tijd ik heb en of ik leuke fotomomentjes heb gehad.

LAAT JE FAVORIETE INSTAGRAM FOTO ZIEN

Ik heb niet echt maar één favoriet, maar deze vind ik zo ontzettend lief! Hier is Lola precies 9 maanden oud. Ik word zo blij van haar mooie glimlach!

LAAT DE INSTAGRAMFOTO ZIEN MET DE MEESTE LIKES

Mijn favoriete plek in huis, is mijn eigen vrolijke wandje vol met leuke posters en tierelantijntjes. Ik verander hem af en toe en post dan een foto. Deze had volgens mij de meeste likes.

WELKE APPS GEBRUIK JE IN COMBINATIE MET INSTAGRAM?

Ik gebruik Instasize, PhotoRepost, Instafollow & Photogrid

WELKE CELEBRITIES VOLG JE?

Ik volg er best veel, bijvoorbeeld Doutzen Kroes, Backstreet Boys & Yolanthe Cabau. Maar welke accounts ik nog veel liever volg zijn de andere mama’s en bloggers!

WELK INSTAGRAMFILTER GEBRUIK JE HET MEEST?

Ik gebruik allerlei leuke filters, maar alleen als het iets toevoegt aan de foto. Als hij al mooi is van zichzelf laat ik hem zo en gebruik ik vaak de hashtag #nofilter.

WELKE HASHTAGS GEBRUIK JE HET MEEST?

#Lolaspam, #Lolmetpapa #blogger #mamablogger #Luckylola. Ik gebruik vaak hashtags voor de merken van de kleding of de items die op de foto staan. Dat vind ik leuk en ideaal bij Instagram.

LAAT JE LAATSTE INSTAVIDEO ZIEN

Ik maak veel filmpjes van Lola met haar grappige papa, deze vindt je onder #lolmetpapa. In dit filmpje doet oma er nog even een schepje bovenop en hoor je opa lachen op de achtergrond. (nee ik heb niet zo’n zware mannenlach 😉 )

WELKE DIERENACCOUNTS VOLG JE?

Geen, welk dier heeft een Instagram account dan?

WELKE (GROTE) BEDRIJVEN VOLG JE?

Ik volg wel een paar grote bedrijven zoals de Hema en Primark, maar nog veel liever volg ik alle toffe (kleinere) webshops met gave kinderkleding, goodies en ander tofs zoals Mockies, Sproet & Sprout, Koetjes & Kaartjes etc. Ik shop ook regelmatig via #instagramkoopjeshoek tweedehands kleertjes voor Lola, zo leuk!

HEB JE VEEL FAMILIELEDEN OP INSTAGRAM?

Veel te weinig familieleden zitten op Instagram. Toen ik begon op Instagram zat er helemaal niemand van mijn vrienden op. Nu inmiddels steeds meer gelukkig. Al heb ik mijn familie ook bijna allemaal op Facebook zitten.

Ben jij ook zo’n Instagram junkie? Betrap jij jezelf ook dat je net iets te vaak je Instagram checkt op je telefoon?

Spread the love

You Might Also Like

 • Sonja 14 september 2015 at 13:03

  Gave tag! HIer nog een insta-junkie! 😉

  • jansyluvzu 14 september 2015 at 13:13

   Ga je hem ook invullen ?

 • Barbara 14 september 2015 at 16:14

  Hier iemand die zelden instagram gebruikt, wellicht toch eens in verdiepen!

  • jansyluvzu 14 september 2015 at 16:22

   Waarschuwing:hey is erg verslavend ?