Mommy Stuff Shopping Uncategorized

Lucky Lola Kinderkleding Shoplog met o.a. Popupshop, Mini Rodini, Tiny Cottons, Garabatisse & H&M

6 september 2015

Mijn naam is Janske en ik ben verslaafd. Ik geef het toe. Ik weet het van mijzelf en leg me er bij neer. Ik ben verslaafd aan het shoppen van kleding van mijn dochter. Oops! Kunnen we daar geen challenge voor maken…met shoptegoed als beloning als het je lukt om zoveel dagen, weken of maanden niets te shoppen voor je kindje?

Vooruit dan maar, misschien helpt dit wel. Kijken naar wat ik allemaal toch weer heb gekocht en gewonnen heb de afgelopen maand. Kijk je mee?

Garabatisse

Garabatisse

Via een Instagram Loop Giveaway won ik een poosje geleden 25 euro shoptegoed bij Garabatisse.com. Dat is een super leuk Spaans merk waarbij de kleding mede wordt ontworpen met tekeningen van de kinderen van de ontwerpers. Super origineel dus! Deze toffe zwart wit harem was lange tijd niet meer op voorraad, maar nu eindelijk wel, dus bestelde ik hem alvast voor volgende zomer voor Lola. Ik vind hem super stoer!

Via de Instagram van @Madebyindys bestelde ik deze ontzettend leuke handgemaakte leggings met vrolijke prints! Ze zijn van mooie kwaliteit en netjes afgewerkt! Ik had deze stofjes al langer op het oog en de prijzen van Renate zijn ook nog eens betaalbaar! Ze verkoopt trouwens ook hele toffe mocassins op maat gemaakt. Aanrader dus!

De H&M had weer de actie; mix & Match een T-Shirt + Broek voor €9,99. Dat liet ik mij geen twee keer zeggen en kocht deze twee vrolijke setjes. Ook vond ik nog wat leuke kleding in de Sale voor volgend jaar en kreeg ik daarop nog €5,- extra korting. Ik had nog een berg H&M tegoed op mijn giftcards staan, dus leek het bijna voor niets. Heerlijk!

Mango Kids & Cakewalk

Mango Kids & Cakewalk

Bij de Mango Kids vond ik deze legging voor €2,- en bij de V&D deze vrolijke Cakewalk jurk in de Sale. Super schattig toch?!

Tiny Cottons

Tiny Cottons

Dat fan ben van het merk Tiny Cottons was al duidelijk. Toen ik zag dat ze megasale hadden heb ik even mijn slag geslagen. Al zat mijn winkelwagentje op een gegeven ogenblik veeeeel voller dan toen ik op “bestellen” klikte. Dus heb ik mijzelf nog redelijk weten te beheersen. Want, o wat zijn die kleertjes leuk!

Al eerder kocht ik leuke pyjama’s en kleding voor Lola via het Zweedse merk Lindex. Betaalbare kleding die echt super fijn is van kwaliteit en leuke printjes. Ik ben er dol op. De dieren pyjama is vast bedoeld voor kleine mannetjes, maar ik kan je verzekeren, ook mijn kleine meisje staat hem prachtig. En dat setje met pantertrui en panterprint broekje kon ik niet weerstaan voor €12,99! Zonder verzendkosten! Yes!

Via Instagram kocht ik leuke kleertjes tweedehands over. Een tanktop van Munster Kids, een T-shirt van Beau Loves en nog een paar leuke items voor een fijn prijsje. Super leuk!

Mini Rodini

Mini Rodini

Via Scandiminis kocht ik in de Sale deze stoere “See You Later Alligator” trui en jurkje van Mini Rodini. Ik had ze beiden al een tijdje op mijn wensenlijstje staan en nu waren ze eindelijk te koop binnen mijn budget. Het duurt even, maar dan heb je ook wat. De donkerblauwe jongenstrui vind ik trouwens best kunnen voor een meisje. Ik vind de print zo grappig!

Hema

Hema

In de Hema Sale kocht ik deze flexibele slofjes voor Lola. Ze had ze al met roze hartjes, maar nu een maatje groter en voor minder dan de helft vd prijs. Jippie!

Popupshop

Popupshop

En last but not least kocht ik eindelijk deze super toffe Panda Onesie van Popupshop met maar liefst 70% korting! Scorreeee! Ik vind hem zooooo schattig, cool en tof tegelijk! Helaas hadden ze hem niet in mijn maat, hihi.

Dat was hem weer voor deze maand. Oopsiefloeps!

Welk item is jouw favoriet? En welk merk vind je tof?

Bekijk hier (onderin) mijn vorige shoplogs!

 

Spread the love

You Might Also Like

 • tineke 6 september 2015 at 19:59

  oooooh dat jurkje van mini rodini <3 Ik ben ook echt verslaafd aan het kopen van kinderkleding!

  • jansyluvzu 6 september 2015 at 21:12

   Die is cute hè. ..is het alweer bijna zomer ??

 • Mylou 6 september 2015 at 21:11

  Ahh wat een fantastische spulletjes! Ik snap dat je hier verslaafd aan bent ;). Vooral de ‘see you later alligator’ trui is echt té gek!

  • jansyluvzu 6 september 2015 at 21:12

   Hij is gaaf hè ?

   • Mylou 6 september 2015 at 21:13

    Héél gaaf!

 • Judith 7 september 2015 at 11:20

  Je moet me toch eens uitleggen waar jij altijd online shopt hoor ;-). Wat een gave items heb je weer geshopt! MR + Popushop zijn mijn favorieten! Die panda is geweldig <3

  • jansyluvzu 7 september 2015 at 11:23

   Bambooz.nl, scandiminis.com alle links staan in mijn blogs 😍 heel veel snuffelen…en geduld hebben helpt ook goed 😉