Mommy Stuff Uncategorized

4 nieuwe TV programma’s die je niet wilt missen!

23 augustus 2015

Het nieuwe TV seizoen is weer begonnen en de leukste series en programma’s zijn weer te bewonderen op tv. Ideaal nu de zomer langzaam weer tot een eind loopt en de perfecte reden om een avondje lekker op de bank te kruipen. Even me-time voor jezelf! Zo zijn er vanaf nu vanaf september weer een aantal leuke tv programma’s op tv. Ik heb de leukste voor je uitgezocht en voor je op een rijtje gezet!

Van luizenleven naar luiers (vanaf 17 augustus, twee weken elke werkdag, 20.30 uur, NPO 3)

Neem een kijkje bij de laatste dagen van de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd van 9 jonge stellen die voor de eerste keer papa en mama worden. Zo maken we onder andere kennis met Robbie Pardoel (jawel, de broer van…) en zij vriendin Beau, maar ook de Israëlische Moti en zijn vriendin Suzanne. Bekijk hoe zij het ervaren om ouders te worden en alles wat daarbij komt kijken. De serie duurt helaas maar 2 weken, maar is wel iedere werkdag op tv. Bekijk hier de vorige afleveringen.

Van luizenleven naar luiers

Van luizenleven naar luiers

Villa  Single Mama (vanaf dinsdag 1 september, 20.30 uur, NPO3)

Bekijk in acht afleveringen hoe 8 single mama’s samen met hun kinderen in een grote villa de opvoeding van hun kinderen en het huishouden runnen. Ik ben onwijs benieuwd hoe deze dames zonder man de opvoeding van hun kinderen organiseren. Ik vind het soms al pittig samen met papa en zij doen het allemaal zelf!

Villa Single Mama

Villa Single Mama

Expeditie Robinson (vanaf donderdag 3 september, 20:30 uur, RTL5)

Eindelijk is het weer zo ver! Een nieuw seizoen van Expeditie Robinson! Er zit dit keer zelfs een echte blogger tussen de kandidaten. Dat alleen is al een hele goede reden om te gaan kijken. Mocht je niet al gewoon net als ik helemaal hooked zijn aan dit programma! Volgens mij hoef ik niet uit te leggen waar het over gaat, toch?

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Meiden van de Herengracht (Vanaf woensdag 2 september, 21:25 uur, Net 5)

Een nieuwe Nederlandse powervrouwen serie. Volg het leven van drie hartsvriendinnen met hun drukke agenda’s en hete affaires. Met in de hoofdrollen onder andere Kim Pieters, Fockeline Ouwerkerk en Sarah Chronis. Maar ook Cas Jansen en Manuel Broekman. Als je de Amerikaanse serie Lipstick Jungle leuk vond dan moet je zeker gaan kijken!

Meiden van de Herengracht

Meiden van de Herengracht

Nog even genieten van het zonnetje en dan….lekker met een dekentje op de bank. Kaarsjes aan, theetje er bij en genieten maar!

Naar welke TV programma’s kijk jij het meeste uit?

Spread the love

You Might Also Like

 • Barbara 24 augustus 2015 at 09:31

  Hier een single mama en ik denk dat het in grote lijnen hetzelfde gaat hoor, enkel sta je overal alleen voor dus het is wat vermoeiender, niemand die het even overneemt en soms twijfel je wat meer of je het wel goed doet, geen sparringpartner, maar verder denk ik dat je gewoon je best doet je kind zo goed mogelijk de wereld in te zetten.

  • jansyluvzu 24 augustus 2015 at 09:46

   klinkt inderdaad logisch inderdaad. Respect voor alle single mama’s..waaronder jij! Het lijkt me soms best zwaar als je het allemaal alleen zou moeten doen…Zeker als je even je dag niet hebt of ziek bent.

   • Barbara 24 augustus 2015 at 09:49

    Ja dat is pittig dat ontken ik niet, vooral als je zelf ziek bent, maar als mama kan dat nu eenmaal nooit en helemaal niet als je alleen bent. Gelukkig gaat dochterlief nu al naar de basisschool dat geeft wat lucht.

    • jansyluvzu 24 augustus 2015 at 10:00

     Inderdaad…we mogen nooit zomaar vrij nemen of ziek zijn 😉 Fijn dat ze naar school gaat 🙂

 • Vlijtig Liesje 25 augustus 2015 at 10:59

  Ik kijk uit naar Expeditie Robinson. Ik kijk dat elk jaar, samen met mijn man. En dit jaar zit er zelfs een blogger in.

  • jansyluvzu 25 augustus 2015 at 11:32

   Ik ook! Ik vind het zo interessant hoe mensen functioneren en gaan denken wanneer ze zo lang zonder eten op een eiland zitten…can’t wait!