About Me Baby Adventures I Love Mommy Stuff My Adventures Uncategorized

Een brief aan mijn hoogzwangere zusje

21 augustus 2015

Lieve Guusje,

Lief klein zusje van mij. Over een uur, een dag, een week of misschien over een maand wordt jij voor de eerste keer mama.

Ik kan het soms nog steeds bijna niet geloven, dat het bijna zo ver is. Mijn kleine zusje die ook mama wordt! Een nichtje voor Lola, onze dochter, waar jij zo’n trotse tante van bent.

Toen was ik al je trotse zus!

Toen was ik al je trotse zus!

Lola, ons mooiste cadeautje wat we als gezin, maar ook als familie kregen in het afgelopen jaar. Binnenkort krijgen we er nog zo’n mooi cadeautje bij! Wat een rijkdom!

“Als ze al half zo leuk is als Lola dan ben ik heel erg gelukkig” zei je tegen mij. Een mooier compliment kon je mij niet geven. Jouw meisje wordt vast nét zo leuk als Lola, daar twijfel ik niet aan.

Kom maar, zusje, ik help je wel!

Kom maar, zusje, ik help je wel!

Mama Guus, het klinkt zo vreemd en vertrouwd tegelijk. Straks weet je ook hoe fijn het voelt om mama te mogen zijn.

Wat zal je leven veranderen de komende tijd. Op een positieve manier. Mama zijn is het mooiste wat er is. Het is met geen pen te beschrijven hoe bijzonder en intens gevoel het je geeft. Ik zie hoeveel je er naar verlangt en weet zeker dat jij de allerliefste mama voor jullie dochter zal zijn.

Trotse tante Guusje & Lola

Trotse tante Guusje & Lola

Ik kan niet wachten om als trotse zus en tante je vanaf de zijlijn te mogen bewonderen en aanmoedigen. Jullie gaan het vast en zeker fantastisch doen samen. Daar ben ik van overtuigd! En als het eventjes niet gaat zoals je wilt of iemand nodig hebt. Om advies te vragen, even te kletsen of keihard te klagen. Weet dan dat ik er altijd voor je zal zijn.

Liefs, 

Je grote trotse zus

 

 

Spread the love

You Might Also Like

 • peachlifenl 21 augustus 2015 at 17:47

  Aaah zo lief!

  • jansyluvzu 21 augustus 2015 at 18:34

   Dankjewel ?

 • Karin van kessel 22 augustus 2015 at 09:52

  Mooi gezegd Janske! Tante zijn is helemaal top 🙂 geniet ervan!

  • jansyluvzu 22 augustus 2015 at 09:54

   Dankjewel Karin! 😘 dat gaat helemaal goed komen!