I Love Mommy Stuff Shopping Uncategorized

Things I Love #4 – I Love Tiny Cottons

18 augustus 2015
Dat ik van kinderkleding shoppen hou is inmiddels geen geheim meer! Misschien vind ik het wel zo leuk omdat ik zelf niet alles aan kan wat ik leuk vind en mijn dochter praktisch (bijna) alles leuk staat. Er zijn ook zo veel merken die ik super duper cool vind omdat ze de tofste printjes hebben en de mooiste kleuren.
.
Zo hou ik bijvoorbeeld erg van de kleertjes van het Spaanse merk Tiny Cottons uit Barcelona. Onlangs kocht ik een aantal mooie items in de zomersale. Ik heb ze op de groei gekocht geloof ik, want ze vallen vrij groot uit. Dus bewaar ik ze voor volgende zomer! (Als het me lukt)
 .
Deze vier cuties scoorde ik voor Lola in de Sale:
De nieuwe collectie voor dit najaar is ook weer zo ontzettend gaaf! Het liefst zou ik de hele collectie aan willen schaffen! Wat een ontzettende mooie kleuren, toffe prints en leuke modellen. Ik wordt hier zo blij van! Alleen er is één hele grote maar. De kleertjes zijn zo ontzettend duur (echt ver boven mijn budget, helaas). Had ik nu toch maar die geldboom in mijn tuintje staan. Ik heb in het voorjaar wel van alles gezaaid, maar die geldboom staat er helaas nog niet tussen. Of zou hij pas in het najaar in bloei staan?
 .
Bekijk hier een paar mooie sets van de nieuwe Tiny Cottons collectie van dit najaar:
Tiny Cottons Wishlist 15/16
En deze zijn ook zo leuk! 
Tiny Cottons Wishlist 15/16
Yes! Ik heb ze! 
 .
Om toch deze kleren te kunnen kopen wacht ik dus maar gewoon tot ze in de Sale zijn en koop ik ze voor bedragen die ik persoonlijk iets leuker vind voor een kledingstuk voor een klein kindje. Wanneer ik ze dan eindelijk in huis heb ben ik er ook ontzettend blij mee! Na zo lang wachten heb ik ze! Yes!
 .
Tot die tijd bewaar ik mijn favoriete kledingstukken in mijn wensenlijstje voor Lola en wie weet, kan ik ze er over een tijdje uithalen omdat ze in Lola’s kledingkast hangen!
 .
 Wat vind jij van de collectie van Tiny Cottons? Heb jij ook iets van dit vrolijke merk in huis? 
.
Lees hier andere posts uit mijn “Things I Love” serie!
Spread the love

You Might Also Like