Mommy Stuff Shopping Uncategorized

Lucky Lola Kinderkleding Shoplog met o.a. Mockies, H&M, Zara, Hema & Tumble & Dry

11 augustus 2015

Het is weer tijd voor een nieuwe shoplog met kinderkleding die ik vorige maand kocht voor Lola! Ik heb weer allerlei leuke kleding kunnen scoren! (Bijna alles in de Sale!) Kijk je mee?

Allereerst scoorde ik bij een tweedehands kledingwinkel een lief streepjes T-Shirt van de Zara, een broekje vd H&M en een legging (Hema volgens mij) samen voor 7 euro (!). Bij de H&M Sale kocht ik online dit vrolijke T-Shirt en broekje voor volgende zomer. En een vrolijke gele hartjes zonnebril. En ook een schattige jumpsuit met palmboom en een stippen vestje voor het najaar alvast.

Ook scoorde ik een paar weken later via hm.com deze vrolijke jurkjes, “Festival” T-shirt, “jungle” broekje, Zebra cabri legging en jurk, en danspakje. Hóe cute! Alles is voor volgende zomer, want ik vrees dat het nu nog wat aan de grote kant is. (bewust groot ingekocht) De tijger jurk is mijn favoriet, die is zo stoer! Ook het festival shirt en jungle broekje zijn lekker vrolijk, die kan ze volgend jaar aan naar alle zomerfestivals!

Bij de Hema kan ik ook altijd wel goed scoren voor Lola. Bovenstaande 2- en 3-pak rompers kocht ik ieder voor €4,- per pak. Beter! Alleen de Jip & Janneke rompers past ze nu al, de rest is voor volgend jaar en deze winter. Lekkere zachte stofjes en vrolijke printjes! Ik hou er van!

Ook kocht ik dit vrolijke UV pakje, “Sweet” shirtje en “papegaai” shirtje bij de Hema en de roze broek met Ananas op de knie kreeg ik van een vriendinnetje cadeau van de Zara. Helamaal Lola’s kleur!

Bij de H&M vond ik ook voor €1,- in de Sale dit zwart/wit gestreept T-shirt, score! En bij de Zara (nieuwe collectie) kocht ik deze vrolijke beren broek. Ik was meteen verliefd! Volgens mij koste hij maar €8,95. Dus dat viel wel mee. Ook kocht ik dit gele shirt bij Zara en het super schattige Imps & Elfs broekje via Bijenkorf.nl. Deze stond al heel lang op mijn wensenlijstje, en nu was hij eindelijk voor de helft afgeprijsd. Al vond ik hem nog steeds erg duur voor €18,95 maar hij is zoooo leuk!

In een leuke kledingwinkel bij ons in de buurt kocht ik dit grappige pakje van kik+kid. Ik was meteen verliefd op de vrolijke poppetjes op de print. Hij staat Lola zo leuk! Via Mamaplaats won ik shoptegoed om leuke UV-producten te kopen. Ik kocht hiervan deze leuke Duukies waterschoentjes en aardbeien zwemluier.

Hello Apparel had Sale en je hoefde geen verzendkosten te betalen (vanuit Amerika!). Dat liet ik mij geen twee keer zeggen, dus bestelde ik voor Lola nog een “Right/Left” legging voor over een paar jaar…haha. Super tof! Ook kocht ik een coole tanktop van Emile et Ida en Mockies bij SoLovable.nl in de Sale. Sweet! Ik hou van Mockies!

Tot slot won ik via de blog van Mamaliefde deze leuke paarse longsleeve met paardjes van Smafolk. Het is maat 98, dus nu nog een jurk, maar ik ben er ontzettend blij mee! Bij Sissy Boy vond ik deze stoere panterprint trui en felgekleurde jas van Tumble & Dry. Ik kan niet wachten tot ze deze aan kan! Zo stoer en vrolijk!

Zo, dat was het weer voor de maand Juli. Lola is weer goed verwend met vooral heel veel leuke Sale items! Er ziten dit keer ook veel dingen voor “later” tussen, is dat geen goed excuus?! Hoe blij kun je worden van Sale!? Jippie!

Ondertussen zit ik te wachten op een aantal online bestellingen van o.a. Tiny Cottons en Garabatisse…daarover meer in de volgende Shoplog! Heb jij nog iets tofs gekocht in de Sale de afgelopen weken?

Lees hier mijn vorige shoplogs! (onderaan)

Spread the love

You Might Also Like

 • Vlijtig Liesje 12 augustus 2015 at 11:49

  Je bent goed geslaagd zeg! Ik vind het allemaal erg leuke outfits.

  • jansyluvzu 12 augustus 2015 at 12:00

   Leuk hè! Ik ben er ook erg blij mee ?

 • Judith 12 augustus 2015 at 13:02

  Alles is weer leuk! Altijd genieten jouw shoplogs….al kan ik nu niet wachten tot ik een meisje erbij heb 😀 X, Judith

  • jansyluvzu 12 augustus 2015 at 13:43

   Dankjewel ? al lijkt mij een jongetje kleden ook erg leuk. ..dan zou ik dezelfde stijl als jou hebben ? #loveit