Mommy Stuff Uncategorized Video

Als ik later kinderen heb… (grappige video)

3 augustus 2015

Had jij tijdens je zwangerschap ook precies uitgedacht wat voor een ouder je zou zijn en hoe jij je kind op zou gaan voeden? “Mijn kind krijgt altijd gezond en zelfgemaakt eten, gedraagt zich als een engeltje en pst zich aan aan ons ritme” In de praktijk loopt het vaak toch net even anders…

Misschien heb je dit grappige filmpje van Munchkin al voorbij zien komen… over een stel wat ook de perfecte voorbereiding heeft gedaan tijdens hun zwangerschap….maar of het ook echt gelukt is…

 

Spread the love

You Might Also Like

  • Vlijtig Liesje 4 augustus 2015 at 13:17

    Ik vind hem helemaal geweldig! Bedankt voor het delen want ik kende hem nog niet.

    • jansyluvzuj 4 augustus 2015 at 13:54

      Hij is echt grappig he…ik zag hem gisteren ineens en moest hem echt even delen 😉