About Me I Love Uncategorized

10 simpele dingen waar ik blij van word

28 juli 2015

Ik kan blij worden van de meest simpele dingen… bijzondere momenten en mooie herinneringen. Zelfs wanneer het midden in de zomer alweer herfst lijkt te zijn. Zelfs dan geniet ik van deze simpele mooie dingen.

Het kan van alles zijn…zo word ik blij van…

… wanneer ik ’s avonds na een lange dag werken thuis kom en Lola voor het raam vol enthousiasme naar buiten staat te kloppen en zwaaien omdat ze ziet dat mama er weer is. Een warmer welkom kan ik mijzelf niet wensen! “Mamaaaa” hoor ik haar zelfs buiten roepen. Dan smelt ik!

Wat een mooi welkom!

Wat een mooi welkom!

… wanneer de postbode aanbelt met een pakketje waar ik met smacht op zit te wachten, wat hij vervolgens ook te horen krijgt. Wij hebben een hele lieve en vrolijke postbode, dus is het altijd gezellig aan onze voordeur. En pakketjes krijgen is top!

… als ik na een lange dag onder de douche uit kom en heerlijk in mijn schoon opgemaakte bedje kruip, met Zwitsal wasverzachter. En dan lekker in de armen van mijn lief kruip terwijl ik hem bedankt voor weer een mooie dag…(mijn bed roept me nu al!)

… wanneer ik samen met vriendinnen op de voorste rij sta tijdens een concert van onze favoriete band. Waarna we binnen 2 seconden al herkend worden en heel veel contact hebben tijdens het hele concert. Een perfecte avond, if you ask me!

Foto gemaakt door AJ McLean  - zoek mij :-)

Foto gemaakt door AJ McLean – zoek mij 🙂

… wanneer mijn weegschaal eindelijk weer lief voor me is…mijn beste vriend zal hij nooit worden vrees ik, maar de afgelopen paar weken kunnen we weer samen door één deur.

… wanneer mijn lief mijn rug wil krabben, heerlijk vind ik dat! Dan krijg ik echt kippenvel over mijn hele lijf. Heb jij dat ook? Dat is zooo lekker!

… als ik Lola ’s ochtends uit haar bedje haar en ze me met haar slaaphoofd aankijkt en vervolgens hele verhalen tegen me kletst. Ik krijg haar speentje en knuffel meneer konijn wordt samen met mama wakker geknuffeld…dat zijn de beste knuffels!

1

… een mooie cd aan, het liefst via een koptelefoon zodat je verder niets anders hoort, en dan lekker op bed liggen en luisteren naar de mooie teksten van de nummers…heerlijk om even weg te dromen op relaxte muziek. Inspiratie voor mooie muziek: Klik hier.

… wanneer iemand blij wordt van een cadeau of verrassingspakketje wat ik speciaal voor hem of haar heb gemaakt of gekocht. Geven is vaak minstens net zo leuk als krijgen! Ik vind het leuk om er net even iets meer moeite voor te doen en er echt iets leuks van te maken.

Inpakken met veertjes

Inpakken met veertjes

… het mama mogen zijn…van mijn allerliefste kleine meisje Lola. Wat een bijzonder fijn gevoel om zoveel van iemand te kunnen houden. Daar word ik iedere dag weer een beetje blijer van…

Geniet jij ook zoveel van deze simpele dingen in het leven…zelfs als het buiten hondenweer is?

 

Spread the love

You Might Also Like

  • Eline 28 juli 2015 at 17:27

    Aww wat een mooi lijstje 🙂

    • jansyluvzu 28 juli 2015 at 17:30

      daar wordt je toch blij van 🙂