About Me I Love Mommy Stuff Uncategorized

Tip: Toffe blogs om te volgen

25 juli 2015

Ik blog met veel plezier en vind het altijd weer super tof om nieuwe volgers te krijgen. Dat iemand mijn blog leest vind ik simpelweg een hele eer! Nu lees ik zelf ook graag blogs van andere toffe (mama) bloggers en wil er graag een aantal in het zonnetje zetten. Ik volg ze stuk voor stuk met veel plezier en lees bijna al hun posts!

Misschien ken je ze al lang en volg je ze al trouw. Zo niet, ze zijn zeker het volgen waard!

Mijn Leven Als Mama

De blog van Gwen volg ik van al deze blogs denk ik het langst. Gwen heeft twee schattige dochtertjes Olivia en Quinn en schrijft veel over haar leven als mama (de naam zegt het al). Ze kan zo genieten van de simpele dingen in het leven, dat herken ik erg bij mezelf. De liefde voor het moederschap spat er van af en met veel plezier lees ik haar verhalen op haar blog. Erg mooi om te lezen!

In a Flow Around The World

Stoere mama Jess schrijft op een recht voor zijn raap manier over haar twee zoontjes Jim en Sam. Hilarische en soms heftige blogs over haar (te korte zwangerschappen) , ondeugende oudste zoon, de lekkerste recepten en tofste shoplogs. Jess schrijft recht uit het hart en gewoon zoals het is. Precies zoals ik blogs het liefst lees. Met zoveel humor en haar eigen stijl. Deze blog wil je niet missen!

Moonoloog 

Monique is de trotse moeder van Lise. Ze schrijft in haar blog onder andere over haar avonturen als mama van Lise. Ook vlogt leuke video’s van shoplogs en uitstapjes die ze maakt met haar gezin, maar ook maandelijkse updates van de ontwikkeling van haar dochtertje. Lise is precies 6 maanden ouder dan Lola, dus ik vind het leuk om te zien wat Lola over ongeveer 6 maanden allemaal kan. Oh, en ze woont trouwens ook in de (te) gekste stad van Nederland!

Meisje Eigenwijsje

Nicole heeft een dochtertje genaamd Fay en is getrouwd met Bart. Ze schrijft mooie persoonlijke blogs over haar leven als gelukkige mama, maar ook over de minder positieve dingen in haar leven. Ze schrijft eerlijk en open wat ik erg mooi vind aan haar blog. Ook maakt ze leuke vlogs met dochter Fay in de hoofdrol en maakt ze super mooie foto’s. Een persoonlijke mamablog die je niet mag missen!

Little Wonder World

De twee hartsvriendinnen Manon en Bibian zijn beiden mama van een zoontje (Nilo en River) en Bibian is in verwachting van een dochter. De dames schrijven over van alles en nog wat en maken echt ontzettend grappige vlogs. Hun droge humor en schaamteloze video’s zijn super leuk om naar te kijken, vooral omdat ze niet zo stijfjes maar juist lekker spontaan zijn. Heerlijk om te zien hoe ze gewoon lekker zichzelf blijven. Ik hou er van!

Love That

Marlieke en haar gezin (man Floris en dochters Eva en Liza) zijn sinds kort geëmigreerd naar Zwitserland. Op haar blog plaatst ze de mooiste foto’s van haar knappe dochters en de mooie omgeving waarin zij samen een nieuwe thuis hebben gecreëerd. Verder blogt ze over het moederschap en schrijft ze  onder andere over allerlei leuke uitstapjes, de leukste acht en over het leven in Zwitserland. Met veel plezier volg ik haar leventje daar.

Ik volg natuurlijk dagelijks nog véél meer toffe (mama)bloggers, maar deze favorieten wilde ik graag even met jullie delen en in het zonnetje zetten! Ze zijn stuk voor stuk zeker de moeite waard om te volgen!

Volg jij bovenstaande bloggers ook al? Oja, en mocht je mij nog niet volgen, dan ben je natuurlijk van harte welkom! En laat even een berichtje achter als ik jou nog niet volg! 

Spread the love

You Might Also Like

 • Gwen 25 juli 2015 at 09:01

  Wat een leuke lieve toelichting heeft mijn blog, dankjewel! 🙂

  • jansyluvzu 25 juli 2015 at 09:02

   Graag gedaan! Dat mag best gezegd worden, toch ☺

 • eigenwijsje2014 25 juli 2015 at 12:57

  Wat een mooie woorden schrijf je over iedereen… Dank je!

  • jansyluvzu 25 juli 2015 at 15:00

   Graag gedaan ? dat komt omdat jullie zo leuk zijn!

 • Sonja 25 juli 2015 at 13:02

  Leuk, weer wat leesvoer erbij, dank je wel!

  • jansyluvzu 25 juli 2015 at 16:27

   Graag gedaan en veel plezier!

 • Laura - Dagelijkse hap 25 juli 2015 at 14:14

  Ik ken ze nog niet allemaal, dus ik ga ze zeker bekijken 😀

 • Marlieke van der Willik 25 juli 2015 at 22:04

  Thank you!!!! <3

  • jansyluvzu 25 juli 2015 at 22:08

   You’re welkome ?

 • Bregje 26 juli 2015 at 21:31

  Leuke lijst! Ik kende ze nog niet allemaal, nieuwe blogs om te lezen zijn altijd welkom, dus dankjewel!

  • jansyluvzu 26 juli 2015 at 21:38

   Graag gedaan! Veel leesplezier gewenst!

 • Monique 26 juli 2015 at 22:56

  Ahh Janske wat een lieve woorden en grote eer dat je mijn blog in het zonnetje zet! Dankjewel!

  • jansyluvzu 26 juli 2015 at 22:59

   Graag gedaan! ? wel verdiend ?

 • Debbie 27 juli 2015 at 12:31

  Ik volg al deze blogs en zijn zeker leuk, al ben ik momenteel niet zo heel actief om te lezen en te reageren. Maar dat komt vast wel weer terug. Ga even verder kijken op je blog

  • jansyluvzu 27 juli 2015 at 12:36

   Leuk! Veel plezier! 🙂

 • Laura 28 juli 2015 at 21:09

  Wat grappig, jouw blog is mijn favoriete blog! Ik volg je al een tijdje via mamaplaats en zodoende op je echte blogsite gekomen. Ik ben zelf niet zo’n hele fanatieke blogger, maar ik lees met veel plezier jouw blogs! En helemaal degene over je vrolijke moppie Lola!

  • jansyluvzu 28 juli 2015 at 21:13

   awwww, echt waar! Ik voel me helemaal vereerd, wat superlief! Je bent de eerste die me zo’n lief compliment geeft over mijn blogs! Dankjewel! xxx