About Me Baby Adventures My Adventures Uncategorized

Tip: Genieten in een onontdekt paradijs – Effenaar ’t Wasven

23 juli 2015

Heb jij aanstaande zondag nog geen wilde plannen om iets leuks te gaan doen? Iets fijns en gratis met óf zonder kids? Niet te gek, maar gewoon lekker genieten van je zondagmiddag? Dan heb ik een goede tip! 

Kom ook naar Effenaar ’t Wasven in het meest betoverende plekje van Eindhoven!

Iedere laatste zondag in juni, juli en augustus kun je tussen 13:00 uur en 18:00 uur genieten van vrolijke muziek, lekkere hapjes en heerlijke drankjes op een van de mooiste plekjes in Eindhoven. Verscholen in een klein paradijs vindt je midden in Eindhoven het knusse Wasven.

Sinds vorige zomer organiseert de Effenaar hier 3 zondagen in de zomer dit knusse mooie kleine festival. Met iedere editie steeds drie optredens op het podium onder de eeuwenoude sprookjesachtige boom en het grasveld vol met kleedjes waarop bezoekers van alle leeftijden genieten van de gezelligheid. Kindjes die dansen en spelen, koud bier, en de lekkerste versgebakken speltkoeken.

Lola's eerste festival

Lola’s eerste festival

Lola’s eerste festival

Samen met ons gezinnetje zijn we er vorig jaar ook geweest met Lola in de draagzak toen ze pas 6 weekjes oud was. Ze sliep toen bijna de hele tijd. Vorige maand gingen we weer en Lola heeft heerlijk op het kleedje zitten spelen terwijl papa en mama van de zon en de muziek konden genieten. Heerlijk!

De entree is gratis en je kunt gewoon je kleedje meenemen om heerlijk op te zitten of liggen. Het is echt maar een kleinschalig evenement, dus je  hoeft niet bang te zijn dat het mega druk wordt. In de boerderij vlakbij kun je gewoon naar het toilet en daar is ook een verschoningsruimte. Ook zijn er diertjes en een speeltuintje voor de kindjes.

Ideaal om even een heerlijk middagje genieten en verder helemaal niets. Gewoon genieten van de sfeer en gezelligheid.

Zondag kun je vanaf 14:00 uur optredens bewonderen van Dylan & FabianBelle of LouisvilleFriends of the Family

Meer info vindt je hier!

Bekijk hier naar een leuke impressie van vorige edities:

Zie ik je zondag bij ’t Wasven?

Spread the love

You Might Also Like

 • eigenwijsje2014 24 juli 2015 at 13:45

  Helaas heb ik al iets anders maar klinkt wel leuk!

  • jansyluvzu 24 juli 2015 at 13:46

   weet ik 😉 de laatste zondag van augustus is er nog een editie 🙂
   veel plezier zondag! x