My Adventures Uncategorized

All You Can Eat (vr)eet festijn

13 juli 2015

Ga jij er ook wel eens naartoe? Naar van die “All You Can Eat” restaurants? Ik gelukkig bijna nooit, want dat zou echt funest zijn voor mijn lijn. Afgelopen zaterdag ging ik toch weer naar zo’n overheerlijke vreetschuur en heb ik een poging gedaan om “All I could eat” te eten.

hmm

hmm

De ideale plek voor onze dates

Samen met mijn ex-studiegenoten sprak ik af bij restaurant Vandaag in Utrecht. Al een paar keer eerder spraken we hier af om elkaar te ontmoeten omdat we over het hele land verspreid wonen en niet allemaal even makkelijke eters zijn. De ideale plek voor onze dates dus!

Al vanaf 13 uur had ik expres al niets meer gegeten, het zou toch zonde zijn als ik vanavond geen beren honger had! Voor €39,95 per persoon mochten we 3 uur lang onszelf helemaal volproppen met de lekkerste gerechtjes…Dus… klaar voor de start…

AANNVALLLUUUHHH!

Bij dit restaurant kijk je echt je ogen uit bij alle verschillende soorten gerechten. Zo kun je starten met 3 soorten soep, stokbrood met verschillende soorten kaas of tapenades of carpaccio. Ik koos voor de carpaccio en een koude salade met een paar stukjes brood.

Daarnaast heb je een salade bar, een sushi bar, steenoven pizza’s die geheel naar eigen keuze belegd kunnen worden, een wokbar, vis bar, vlees bar, warme groenten bar, alcohol bar en dan heb ik het nog niet eens gehad over de toetjes bar met heeeeel veel lekkers, flensjes, crème brûlée, chocolade fontijnen, ijs en lekkere taartjes.

Voor de kindjes hebben ze een kids corner waar ze zelf pizza’s kunnen bakken en lekker kunnen ravotten. En er is een ranja bar en een kids corner met simpele kindergerechten. Omdat het deze maand “Surinaamse Maand” is hadden ze ook Surinaamse gerechten en zoete Surinaamse drankjes.

Vol goede moet begonnen we aan onze eerste gang….hmmmm..de eerste honger is gestild….gevolgd door de tweede, en de derde, en de vierde….Ik nam van iedere gang een foto, gewoon om achteraf te kunnen zien hoe schandalig veel ik tijdens deze (vr) eetsessie naar binnen heb kunnen stouwen. Ik durfde bijna niet terug te kijken.

Maagorgasme!

Daarna was het toch echt tijd om die toetjesbar onveilig te maken…en dan moet je ook nog kiezen! Aaaahhhh! Ik koos de crème brûlée, 2 mini flensjes en en drie mini gebakjes met de smaken red velvet, cheesecake en bananenbrownie…want tja, het ik was inmiddels de tel kwijt met al die calorieën.. Oh My God…kreeg ik daar toch even een maagorgasme! Nom Nom Nom!

Ieder toetje smaakte nog verrukkelijker dan het vorige toetje! Ondertussen had ik mijzelf voorgenomen om de komende drie dagen niets meer te eten en de weegschaal voorlopig maar even niet meer te ontmoeten…

Na 3 uur strompelden we voller dan vol weer naar buiten…voor €39,50 hadden we zojuist gegeten voor tien en ondertussen als souvenir ook nog een gratis maagvergroting gekregen. Ik wist niet dat er zoveel in paste. Pffff…

Buiten maakten we nog wat grappige “ik zit vol” selfies en namen we weer afscheid van elkaar. Het was weer een heerlijk avondje, letterlijk en figuurlijk…maar zodra ik thuis kom gaat die broekknoop los!

Ga jij ooit uit eten bij een “All You Can Eat” restaurant? Wat vindt jij daarvan? Lekker goedkoop en veel of ga je liever naar een “normaal” restaurant?

Oja, de bordjes op deze foto’s zijn gelukkig wel allemaal klein…niet dat het dan weinig is…maar het scheelt weer 50.000 calorieën…hahaha

Spread the love

You Might Also Like

 • Vlijtig Liesje 14 juli 2015 at 11:09

  Ik ben nog nooit naar zo’n restaurant geweest, maar het lijkt me zeker wel leuk om eens te bekijken. En wel relaxed dat je zoveel kunt eten als je maar wilt.

  • janske 14 juli 2015 at 11:26

   Zeker, en er is voor iedereen wel iets wat hij of zij lekker vindt…in dat opzicht dus ideaal…een van de nadelen is wel dat je veel meer eet dan nodig is 😉 Dus nooit gaan als je op diët bent 😉

 • Laura - Dagelijkse hap 15 juli 2015 at 15:18

  Ik ga altijd naar het tapas restaurant in Maastricht. Daar kan je voor €27 je helemaal volvreten én drinken (zelfs cocktails!!) is inbegrepen 😀 Ik kom daar dus best graag 😉

  • jansyluvzu 15 juli 2015 at 15:21

   dat geloof ik…helemaal incl. cocktails! Yummy!