Books Mommy Stuff Shopping Uncategorized

Shoplog Juli 2015

8 juli 2015

Het is weer tijd voor een leuke shoplog. Dit keer geen shoplog met toffe kinderkleding, maar allerlei leuke koopjes de ik voor mijzelf en natuurlijk ook voor Lola kocht. Kijk je mee naar al dit moois?

De vrolijkste plek in huis

Allereerst vond ik het weer eens tijd om mijn favoriete plek in huis, mijn vrolijke wandje in onze woonkamer weer eens een beetje te veranderen. Zo maakte ik een nieuwe wordbanner tekst. Ik heb inmiddels letters in alle kleuren, zwart, wit, zilver,pastel. Ik vind het zo leuk omdat je er eindeloos mee kunt variëren. Op mijn wandje vind je o.a. Mooie posters van Petite Louise, Miniwilla en CarljnQ. Ik vind het zo’n vrolijke wand, ik geniet daar echt van! En hij is op een centrale plek in ons huis, dus kijk ik er (bijna)  de hele dag tegenaan.

Mijn vrolijkste plek in huis

Mijn vrolijkste plek in huis

Check! van mijn wensenlijstje af!

Al héééél lang had ik de posters van Miniwilla op mijn wensenlijstje (op Pinterest) staan, en laatst besteldeik heb samen met een aantal leuke sale items via de webshop van Cissy Wears uitLonden. Ik vind de tekst super sterk en hou wel van een positieve spreuk over hoe je er uit ziet…aangezien ik zelf daar nooit zo tevreden over ben geweest. Deze woorden herinneren me er aan dat ik wél mooi ben. Ook kocht ik deze vrolijke zelfgemaakte gehaakte vlaggetjes bij Huisje met spulletjes. Ik kocht er gelijk twee, de andere hangt op Lola’s kamertje voor haar raam.

Zoals ik al eerder schreef in mijn blog Wat als…ik een geldboom had in mijn tuin ben ik groot fan van de vrolijke knuffels van Noodoll. Via de website van Tiny Lovables kocht ik deze twee cuties! Zijn ze niet schattig! Ik weet nog niet of ze voor Lola zijn of dat ik ze lekker voor mijzelf hou. Volgens mij vinden we ze beiden even leuk!

Noodoll knuffels

Noodoll knuffels

Via Bol.com kocht ik eindelijk de cd van James Vincent McMorrow. Ik wilde deze eigenlijk kopen bij hem zelf na zijn optreden tijdens het Naked Song Festival begin juni, maar daar waren ze allemaal uitverkocht. Ik vind het echt een geweldig album. Een echte aanrader! Ook kocht ik tijdens mijn dagje shoppen in Utrecht deze vrolijke Sonny Angel. Je weet vooraf niet welke je krijgt, dus dat is wel een leuke verassing! En via Dutch Lifestyle bestelde ik de witte wordbanner van A Little Lovely Company, deze ga ik op onze slaapkamer hangen op onze aubergine kleurige wand. Nu nog even een leuke tekst verzinnen.

En als laatste kocht ik voor mijzelf en voor Lola deze leuke Red Hand Gang kleerhanger en klosje grijs/wit/glitter touw tijdens De Fabriek Op Zondag bij de stand van Hip Gemaakt. Zij had zoveel van mijn favoriete spulletjes dat ik mijzelf trakteerde op deze leukerd!

Red Hand Gang kleerhanger & glitterkoord

Red Hand Gang kleerhanger & glitterkoord

Lucky Lola

Voor Lola kocht ik deze drie leuke boeken. “Mama Kwijt” stond ook al lang op mijn wensenlijst, en toen ik een kortingscode van Bol.com kreeg heb ik hem eindelijk besteld. Ik vind dat zo’n lief verhaal. Ik zal er binnenkort een stukje over schrijven. Het middelste boek kocht ik voor €5,- bij de Jumbo met de boekenactie. En Het “Mijn Monster” boek kocht ik in de sale bij de Bijenkorf voor €5,-. Het boek heeft een knop waar je op kunt drukken. Je hoort dan een “monster” WRRAAARR roepen. Lola vindt hem nog een beetje eng, haha. Dus die leggen we voorlopig nog even in de kast.

Ook kocht ik voor Lola de zandtafel van de Action voor slechts €5,99, en de papieren stapelblokken van de Hema waar ze al veel plezier van heeft gehad.  Bij de Blokker kocht ik Lola’s eerste Duplo. Lola vind ze allemaal ontzettend leuk om mee te spelen, dus het zijn stuk voor stuk geslaagde aankopen.

Zoals je ziet zijn we beiden weer goed verwend! Ben je benieuwd naar mijn vorige shoplogs, kijk dan hier!

Wat vind jij de leukste aankoop in mijn shoplog? Wat staat er bovenaan op jouw wensenlijstje?

Spread the love

You Might Also Like

 • Nathalie 8 juli 2015 at 19:24

  Ziet er erg leuk uit!

 • Judith 8 juli 2015 at 22:29

  Weer erg leuk!!!! De kledinghanger en de poster én de knuffels van Noodoll. Je hebt weer mooie items geshopt! X, Judith

  • jansyluvzu 8 juli 2015 at 22:30

   Tof hè! Ik ben verliefd ?

 • Sonja 12 juli 2015 at 19:21

  Goed geshopt! Ik heb Miniwilla poster ook, vond hem zo mooi! Noodolls staan zeker nog op de wensenlijst, evenals de Red Gang Hanger

  • jansyluvzu 12 juli 2015 at 19:45

   Hij is zooooo leuk! Ik ben super blij met mijn hanger en Noodoll knuffels…dus dat zijn zeker aanraders! Goede smaak heb je trouwens 😉