About Me Music My Adventures Uncategorized

Ik vier het leven met Faithless op Strijp-S

7 juli 2015

Afgelopen zondag was voor mij een bijzondere dag. Het was namelijk precies 10 jaar geleden dat ik een heftig auto ongeluk in Amerika kreeg. Ik wilde het al heel lang een keer “op papier” zetten. Ik weet dat het me helpt bij de verwerking van zo’n intense gebeurtenis (dat was namelijk ook zo met mijn bevallingsverhaal) om het op te schrijven. Het is er eigenlijk nooit eerder van gekomen. Dit was mijn moment om het van me af te schrijven en tegelijkertijd de afgelopen 10 jaar die ik “cadeau kreeg” te vieren. In de afgelopen 2 dagen lazen bijna 400 (!) mensen mijn verhaal en kreeg ik de allerliefste reacties van vrienden, familie, Sarah, Arielle & Carl en zelfs van Travel Active. Ik was helemaal overrompeld…wat ontzettend lief!

Remember that!

Remember that!

Confronterend en bevrijdend 

Ik had de blog afgelopen donderdag geschreven, ik heb er de hele middag over gedaan en dat was best confronterend. Maar het was ook bevrijdend om het van me af te schrijven, want ja ik heb er wel echt een trauma aan overgehouden. Gelukkig heb ik er (bijna) geen last van. Ik ben vooral dankbaar voor alle lieve mensen die er 10 jaar geleden voor me waren en me door dik en dun gesteund hebben. Op zo’n moment realiseer je pas hoe fijn het is om lieve vrienden en familie om je heen te hebben die er voor je zijn.

Ik zou niet weten hoe ik jullie allemaal ooit zou moeten bedanken. Weet dat ik jullie allemaal nog altijd ontzettend dankbaar ben! DANKJEWEL!

Vanaf de andere kant van de wereld

Een tijdje geleden zag ik dat Faithless hier in Eindhoven zou komen optreden op Strijp-S, het oude fabrieksterrein van Philips. Ik dacht meteen, daar MOET ik heen! Het werd een cadeau voor de verjaardag van mijn lief. Toen ik zag dat het op 5 juli zou plaatsvinden vond ik het meteen een perfecte gelegenheid om samen met hem ons eigen feestje te vieren. Hij heeft me altijd 300% gesteund en is mijn rots in de branding op momenten wanneer ik hem het hardst nodig heb. Zo ook tien jaar geleden, vanaf de andere kant van de wereld.

Afgelopen zondag was het eindelijk zo ver. Na een hete zomer dag kwamen opa en oma op Lola passen zodat ik samen met mijn lief lekker een avondje kon dansen. Toen we wilde vertrekken kwam het ineens met bakken uit de lucht vallen, maar binnen 5 minuten hield het gelukkig op met regenen. Daarna was het eindelijk na een de hittegolf van een paar dagen weer lekker koel buiten. Binnen 5 minuten fietsen waren we al bij Strijp-S, ideaal! Er waren al best veel fans, maar we wisten toch een mooi plekje op de voorste rij tegen het hek te bemachtigen. (Tja…dat is iets wat ik waarschijnlijk nooit zal afleren…)

Gedanst, gelachen en genoten

Het werd een top avond! We hebben samen gedanst, gelachen en genoten…met de helden van Faithless op het podium, op het mooie terrein van Strijp-S onder de mooie rode avondzon. Wat een geweldige manier om deze avond te beleven. Terwijl ik 10 jaar geleden op dit tijdstip mijn ongeluk kreeg en van ziekenhuis naar ziekenhuis ging….

Zo zie je maar weer…na regen komt zonneschijn…in de vorm van een hele mooie avondzon, al dansend met mijn lief….

O ja, ik schreef trouwens een review over het concert van Faithless voor Podiuminfo. Die kun je hier lezen.

Fans

Fans

Spread the love

You Might Also Like