Baby Adventures I Love Mommy Stuff Shopping Uncategorized

Lucky Lola Kinderkleding Shoplog met o.a. Tiny Cottons, Bobo Choses & Mini Rodini

3 juli 2015

Het is (weer) sale…ik word helemaal plat gemaild met mails over sale, sale en nog eens sale…en laten daar nou net mijn favoriete items voor mooie prijsjes tussen staan.

Hoe kan ik dat nou weerstaan? Nou, niet dus!

Bekijk hier mijn laatste aankopen voor Lola.

Via de webshop van Bambooz (super toffe kledingwinkel in Eindhoven) kocht ik dit vrolijke Bobo Choses badstof broekje met 40% korting! Even leek het er op dat ik hem niet zou krijgen door een dubbele bestelling, maar na wat e-mailcontact kreeg ik een grotere maat toegestuurd, welke ook prima past! Ik ben er super blij mee.

Bobo Choses

Bobo Choses

Aan het eind van de zomer gaan we voor de eerste keer “kamperen” met Lola..nou ja, we zitten in een loungecabin op een mega camping. Hoe leuk is dit vrolijke T-Shirt met camper en de tekst “Home Is Wherever You Park!”? Hij is van het Franse merk Tiny Cottons wat deze collectie allerlei vrolijke prints heeft met het thema kamperen. Ik vind echt bijna alles leuk uit die collectie, maar deze wilde ik het allerliefst! Ik kocht hem via de webshop van Orange Mayonaise.

Tiny Cottons

Tiny Cottons

Bij Orange Mayonaise kocht ik ook dit stoere streepjes pakje van Munster Kids. Ik hou er van dit merk, ze hebben stoere prints die zowel voor jongens als voor meisjes stoer maar toch vrolijk en kleurrijk zijn. Ik kocht al eerder leuke kleertjes voor Lola van dit toffe merk.

Munster Kids

Munster Kids

Natuurlijk kon ik de Sproet & Sprout laatste items sale niet aan mijn neus voorbij laten gaan, ik schreef er zelfs een blog over om jullie te laten weten dat ze een supersale hadden.  en kocht ik deze coole romper en longsleeve T-shirt van de vorige collectie. Ik vind de teksten super grappig. Vooral de “Me No Sleep, You No Sleep” is tijdens deze hete nachten helaas vaak van toepassing. Ze kosten per stuk maar €7,95 zo cool!

Sproet & Sprout

Sproet & Sprout

In de winkel va MijnTafel in Eindhoven vond ik deze vrolijke tweedehands legging van Molo voor €3,- en in de H&M sale kocht ik online deze leuke schoentjes, colsjaal en schattige kanten blousje. Het is allemaal niet wat aan de grote kant (de legging is maat 98) dus dit mag nog even de kast in.

Legging (tweedehands) & H&M

Legging (tweedehands) & H&M

Ik ben dol op vrolijke prints op kinderkleding. Daarom hou ik ook zo van de collecties van Mini Rodini. Deze twee vrolijke dolfijnen kleertjes kocht ik via de webshop van de Bijenkorf. Zij hadden een 30% sale en ik kon ze ophalen bij een Bijenkorf filiaal, dus bespaarde ik mijzelf verzendkosten. Score! De romper past ze nu, en de legging is voor de volgende zomer.

Mini Rodini Legging en romper

Mini Rodini Legging en romper

Via de webshop van Cissy Wears kocht ik een vrolijk Bobo Choses hemdje, een grappige Kid + Kind legging met getekende huisjes en een “Forever Young” T-shirt van American Apparel. Vooral de zwarte legging van het merk Kid + Kind vind ik super leuk. Hun collectie bestaat uit vrolijke kleding met getekende illustraties en teksten er op. Zo origineel en vrolijk!

Als laatste ging ik nog even naar de Primark. Daar vond ik deze vrolijke jumpsuit die ik eerder voorbij zag komen in een shoplog van Monique van Moonoloog. Toen was hij uitverkocht en nu hing hij gewoon weer in de winkel! En dat voor maar €4,50. Ook kocht ik 2 basic leggings en dit schattige T-Shirt voor maar €1,50. Super leuk en super goedkoop!

Ik ben weer helemaal blij! Grappig hè, dat ik nog steeds zo vrolijk wordt van het shoppen voor mijn dochter, en zelf bijna nooit meer iets voor mijzelf koop. Oops!

Wat vind jij de leukste koopjes uit deze shoplog? Heb jij nog leuke items gescoord in de zomersale?

 

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Judith 3 juli 2015 at 18:48

  Ja, alles is eigenlijk tof!! Maar BC en MR zijn toch mijn favorieten. Het broekje van Kid + Kind is ook supertof! Erg leuk dat je altijd zo goed slaagt in de sale. Ik heb ook een aantal dingen kunnen scoren in de sale, dat maakt het allemaal net wat leuker hé 😀 X Judith

  • jansyluvzu 3 juli 2015 at 18:55

   Dat is echt een sport voor mij. En als het dan uiteindelijk lukt is het helemaal leuk!

 • Nathalie 4 juli 2015 at 07:35

  Leuke merkjes, zelf vind ik Bobo choses ook leuk. Merkjes zoals young one apparel al helemaal. Van mini rodini vind ik veel leuk maar ook enkele dingen iets minder hihihi. Leuke blog heb je, nog niet eerder gezien! Ik ga je maar eens volgen denk ik 🙂

  • jansyluvzu 4 juli 2015 at 07:45

   Wat leuk! Ik vind van Mini Rodini bijna alles super… Maar inderdaad, sommige items zijn het soms net niet. .hihi

 • marguerita78 4 juli 2015 at 11:40

  Leuke dingen heb je gescoord zeg! Mijn hart gaat ook altijd sneller kloppen bij het woord sale… En ik moet me echt zo inhouden, want ik heb al veel leuke dingen geshopt de laatste tijd 🙂

  • jansyluvzu 4 juli 2015 at 11:52

   Erg hè al die verleidingen. .hihi… Ik begrijp je helemaal!