Baby Adventures Blog Challenge mama challenge mama challenge 2015

Mama Challenge 2015 – I’m in!

2 juli 2015

Ik hou wel van een leuke challenge en deed al eerder mee met o.a. de #100happydayschallenge. Toen ik de Mama Challenge voorbij zag komen was ik gelijk verkocht. Deze zomer ga ik samen met een aantal andere blogmama’s meedoen aan de Mama Challenge. Dat is een challenge waarbij je een aantal opdrachten gaat uitvoeren zonder enige verplichtingen. Je mag dus zelf kiezen welke opdrachten je wel of niet uitvoert en blogt hierover. Zo kun je de komende tijd ook alle challenges van de andere mama’s volgen. Iedereen zal de opdrachten op haar eigen manier gaan uitvoeren, dus genoeg inspiratie voor elkaar. Ik ben erg benieuwd naar alle blogs van alle andere mama’s!

Mama Challenge 2015

Mama Challenge 2015

Wat zijn de opdrachten voor de Mama Challenge?

Ik zie al meteen een aantal hele leuke opdrachten waar ik heel veel zin in heb om ze te gaan uitvoeren!

Summer vibes

Summer vibes

Wil jij ook meedoen? 

Dat zou super tof zijn! De challenge duurt van 4 juli 2015 tot en met 30 augustus 2015. Er is trouwens ook een Facebookgroep voor de mama challenge, daar kun je al je blogs van de challenge ook plaatsen!

Super leuk toch! Ik heb er zin in! Veel plezier allemaal!

Laat in een reactie hieronder even weten dat je ook meedoet, dan ga ik jouw challenges ook volgen!

Spread the love

You Might Also Like

 • Nanouk 2 juli 2015 at 11:48

  Heel leuk! Wil ook wel meedoen! Heb me aangemeld bij de fb groep. Sommige opdrachten zijn niet mogelijk met een baby van 7 maanden maar ga eens even rustig kijken wat wel kan. En super leuk om het dan bij anderen te lezen hoe zij de zomer door komen 🙂

  • jansyluvzu 2 juli 2015 at 11:49

   Gaaf hè! Ik ga sommige opdrachten ook gewoon op mijn eigen manier invullen. Dat is het leuke ervan dat er geen verplichtingen zijn en je het dus lekker op je eigen manier kunt doen ☺

 • Jessica 2 juli 2015 at 20:58

  Super leuk, ik doe mee!

  • jansyluvzu 2 juli 2015 at 20:58

   Leuk! Ik ben benieuwd naar je challenges!☺

 • deleukstelunch 12 juli 2015 at 16:36

  Ja wij doen ook mee! vanaf deze week gaan we een aantal challenges uitvoeren. Mijn blog is http://www.zoetenzodeventer.nl/blog/
  Mama’s eigenwijsje. Ik ga jullie blog ook volgen!

  • jansyluvzu 12 juli 2015 at 18:32

   Super leuk! Veel plezier!