About Me Baby Adventures Mommy Stuff Shopping Uncategorized

Wat als…ik een geldboom in mijn tuin had…

28 juni 2015

Voorheen schreef ik een aantal “What If” blogs, en vond het wel weer eens tijd voor een nieuwe.

Wat zou ik graag kopen als ik een geldboom in mijn tuin had staan.

Dan zou ik allereerst een hele hoop leuke items die ik op mijn Pinterestpagina verzameld heb gaan kopen. Ik heb er al een aantal van aangeschaft, maar er zijn nog heel veel dingen die ik graag zou willen. Waarom ik ze niet gewoon koop? Omdat ze simpelweg te duur zijn om allemaal te kunnen kopen.

Maar ik zou het wel weten hoor! Hierbij een aantal items die ik dan zou kopen:

Allereerst zou ik Lola’s kamer een nieuw behangetje geven, waarschijnlijk één van deze twee mooie prints van Ferm Living. Die vind ik beiden zo gaaf en staan al heel erg lang op mijn wensenlijst.

En ik zou alle leuke boekjes kopen die ik kan vinden, want Lola vindt het geweldig om boekjes te lezen, dus dat zou ze geweldig vinden!

En zou ik mijn vader vragen om een super tof poppenhuis voor haar te maken met hele gave meubels die ze zelf in het echt ook heeft er in zodat ze zich er uren lang mee kan vermaken.

Een zelfgemaakt poppenhuis

Een zelfgemaakt poppenhuis

Ik zou de wanden versieren met mooie posters en accessoires van het Zweedse merk Miniwilla, waar ik groot fan van ben!

Miniwilla

Miniwilla

Ik zou een mooie tipitent voor Lola kopen waarin ze lekker kan spelen en een knus plekje kan maken om boekjes in te lezen bijvoorbeeld.

Een super coole tipitent

Een super coole tipitent

En dan mogen deze gezellige Noodoll knuffels natuurlijk niet ontbreken in de tipitent. Ze heeft er onlangs twee van me gekregen, maar wat zijn ze duur! Zo jammer, want ze zijn echt zo leuk!

Noodoll vriendjes

Noodoll vriendjes

Ook zou ik nog meer van deze stoere Lego boxen kopen, zodat we er een hele muur van kunnen bouwen.

Lego opbergbakken

Lego opbergbakken

En last but not least zou ik helemaal losgaan in een webshop zoals de Kids Department en daar mijn digitale winkelwagentje een keer vullen zonder op de prijzen te hoeven letten en alleen naar de Sale artikelen te hoeven kijken.

Keep on dreamin’ 

En dan nu…ga ik lekker verder dromen en af en toe iets aanschaffen uit bovenstaand lijstje. Dan ben ik er extra blij mee omdat ik er zo lang voor gespaard heb en er me extra lang op heb kunnen verheugen. Dat is toch minstens zo leuk!

Wat wel opvallend is dat ik tegenwoordig vooral blij wordt van dingen die ik koop voor mijn dochter. Het is vast heel herkenbaar voor andere mama’s dat je vaak nog blijer wordt van iets wat je koopt voor je kind(eren) dan voor jezelf.

Wat zou jij kopen als je een geldboom in je tuin had staan?

 

Spread the love

You Might Also Like

  • Gwen 1 juli 2015 at 22:43

    Dat poppenhuis, wauw!

    • jansyluvzu 1 juli 2015 at 22:57

      Super gaaf is die hè… die zou je gewoon willen uitvergroten tot een echt huis ?