About Me Baby Adventures I Love Lola Loves Mommy Stuff Uncategorized Video

Mijn papa is de allerliefste (bekijk onze grappigste homevideos!)

21 juni 2015

Een speciaal cadeau voor Vaderdag!

Vandaag zet ik mijn vriend en papa van onze dochter Lola in het zonnetje, want deze papa is voor ons de allerliefste, grappigste, gekste en leukste papa van de hele wereld!

In de afgelopen 13 maanden zette ik de leukste momenten op video en plaatste deze op mijn Instagram (@jansyluvzu)… Nu heb ik als verassing voor mijn vriend een kleine compilatievideo gemaakt van een aantal van de leukste filmpjes samen met Lola.

Lieve schat,

Lola & Papa

Lola & Papa

Dankjewel voor dit mooie jaar, ik ben super trots op jou! Je bent een geweldige papa voor Lola en ik geniet iedere dag weer als ik jullie samen bezig zie! Ik geniet er van hoe je gekke dansjes voor haar danst, hoe je eindeloos boekjes kunt voorlezen en de vreemdste gesprekken met haar voert. Ik hou er van hoe je geniet van onze mooie dochter, en hoe dol jullie op elkaar zijn. Dat maakt me zo gelukkig!

Ga er even voor zitten en bekijk met plezier terug naar een aantal van je mooiste, grappigste en liefste momenten met onze dochter Lola. Dankjewel voor al deze mooie momenten. Ik hou van jou! 

Liefs, 

Janske

Deze video is voor jou: 

Fijne Vaderdag allemaal! 

Oja, Als je nog een boodschap hebt aan deze papa om hem extra in het zonnetje te zetten, laat dan een reactie hieronder achter!  Bedankt!

 

Spread the love

You Might Also Like

  • Mirte 24 juni 2015 at 12:50

    Leuke filmpjes! Vooral die met het girafje en Lola in een deuk ligt. 🙂

    • jansyluvzu 24 juni 2015 at 12:54

      Hihi die is grappig hè