Baby Adventures Lola Loves Mommy Stuff Review Shopping Uncategorized

Lola Loves #1 Papieren stapelblokken (Hema)

18 juni 2015

Vanaf nu ga ik af en toe een blog schrijven over Lola’s favorieten. Speelgoed waar ze graag mee speelt, boekjes die ze het liefst 100 keer achter elkaar leest en ga zo maar door. Wie weet breng ik jou hiermee op leuke ideeën voor bijvoorbeeld kraamcadeautjes of een echte must-have voor je eigen kindje.

Deze eerste keer schrijf ik iets over Lola’s nieuwste speelgoed, de papieren stapelblokken van de Hema. Ik kwam al vaker mooie papieren stapelblokken in allerlei leuke webshops tegen, maar vaak waren ze behoorlijk prijzig. Daarom kocht ik ze nooit. Tot ik ik ze tegen kwam in de Hema.

Mama, die MOET je kopen!

Ik heb ze een aantal keer laten liggen, maar uiteindelijk heb ik ze toch gekocht! In de winkel werd Lola meteen laaiend enthousiast toen ik ze aan haar liet zien…ze brabbelde en wees naar de doos alsof ze wilde zeggen…”Mama, die MOET je kopen!” haha. Ze ging nog net niet rechtop staan in de kinderwagen,haha.

Ik zag ze een tijdje geleden al in de winkel staan en was verbaasd over de goedkope verkoopprijs van maar €2,-! Ik de doos zitten 9 steeds kleinere doosjes met leuke dieren en een getal er op. Ze zijn aan de onderkant open (behalve het allerkleinste doosje). Ze zijn gemaakt van stevig geplastificeerd karton en makkelijk stapelbaar. De blokken hebben vrolijke en vrij felle kleuren, met leuke illustraties. Lola vindt ze fascinerend om naar te kijken en wijst alles aan wat er op staat.

Torenhoge torens bouwen

Samen met papa bouwde ze een hoge toren en keek ze met grote ogen naar dit spektakel. Daarna was ze de rest van de tijd de bakjes in en uit elkaar halen. Ze kan zich er prima zelf mee vermaken. En dat voor maar €2,-! Super

Super leuk speelgoed dus! Het ziet er leuk uit, je kunt er torenhoge torens mee bouwen, in en uit elkaar halen, ander speelgoed instoppen en dat voor die prijs. Ook al zet je ze alleen maar voor de sfeer ergens op een kast, dat is al super leuk! Ook leuk als kraamcadeautje, voor zowel een jongen als een meisje!

Koop ze nu met korting!

Toevallig heeft de Hema vanaf vandaag t/m zondag 15% korting in hun webshop wanneer je 5 of meer artikelen besteld met de code: WK25PJK. Dan kost ie dus nog maar €1,70! Score!

 

Heb jij ook deze leuke blokken of een andere variant er van? Speelt jouw kindje er ook zo graag mee?

Spread the love

You Might Also Like