Mommy Stuff Shopping Uncategorized

5 Vaderdag cadeaus waar mama ook erg blij van wordt!

18 juni 2015

Zondag is het Vaderdag. De dag waarop alle lieve papa’s in het zonnetje gezet mogen worden. Sommige van ons geven dan ook graag een cadeautje aan hun lief. Maar waarom zou je alleen iets voor je vent kopen voor Vaderdag als je er ook zelf van kunt meegenieten!? Natuurlijk is hij de allerliefste papa van de hele wereld en mag hij goed verwend worden, maar je kunt het natuurlijk ook nóg slimmer aanpakken. Koop iets waar je (uiteindelijk) zelf ook iets aan hebt!

Hierbij een aantal leuke cadeaus waar jij stiekem ook nog wat aan hebt:

1. Een (romantisch) avondje met zijn tweetjes

Geef hem een cadeaubon voor een avondje met zijn tweetjes. Regel dat bijvoorbeeld opa en oma kunnen oppassen op je kind(eren) en organiseer een avondje met elkaar. Ga lekker uit eten, bezoek een concert of ga samen op stap. Heerlijk even geen papa en mama zijn, en genieten van elkaar.

2. Een hele zachte en warme knuffel badjas

Eentje die je natuurlijk meteen inpikt zodra hij van huis is en jij een onverwachts pyjama dag met je kind(eren) inplant. Zorg er dan wel voor dat je omgekleed bent voordat hij thuis komt hè!

3. Een stoere mannen barbecue  

Welke vent vind het niet mannelijk om met een biertje in zijn hand de steaks om te draaien op zijn stoere barbecue?! En jij…jij geniet lekker mee van het heerlijke eten! Eet smakelijk!

4. Een mooi lingerie setje voor jezelf

Want zeg nou zelf, dan bij JIJ toch zijn cadeautje. Want hij mag JOU uitpakken..hihi. En je hebt meteen een reden om weer een mooi setje aan te schaffen. Een perfect cadeau toch!

5. Een massage workshop of cursus voor twee

Leuk om samen iets te doen, en altijd handig wanneer je elkaar na een lange dag een fijne massage kunt geven. Wel zorgen dat hij goed oplet tijdens de workshop of cursus hè. Anders mag hij extra vaak op je oefenen totdat hij alle “kneepjes” van het vak kent.

Prima cadeaus toch! Leuk voor je partner, maar ook voor jou!

Spread the love

You Might Also Like

  • Vlijtig Liesje 19 juni 2015 at 13:12

    Dat zijn inderdaad leuke cadeaus. En ik ben dol op cadeaus geven waar ik zelf ook baat bij heb ; )

    • jansyluvzu 19 juni 2015 at 13:18

      Ja toch 😉 Twee vliegen in één klap 😉 hihi