About Me I Love Mommy Stuff My Adventures Shopping Tag Uncategorized

In de kast van Lola – Kinderkleding Tag

13 juni 2015

Via de blog van PSnim en Unicorns & Fairytales vond ik deze leuke kinderkleding Tag. Omdat ik zo graag met Lola’s kleding bezig ben leek het me leuk om hem in te vullen. Lees je mee?

1. Wat is je favoriete winkel om kinderkleding te shoppen?

Als in stenen winkel? Dan shop ik vooral bij de Hema, gewoon omdat de prijs en kwaliteit erg fijn is en ik vind de collecties altijd super leuk. Maar ik hou ook erg van Zara en de H&M. Online koop ik o.a. bij webshops die verschillende merken verkopen zoals Scandimini, Toddlers & Tees, Orange Mayonaise, Kids Department etc.

2. Wat is je favoriete kinderkleding merk?

Ik heb er een heleboel op dit moment; Sproet & Sprout, Munster Kids, Bobo Choses, Mini Rodini, Tiny Cottons, Gardner & The Gang, maar ook de Hema en Zara. Vooral vrolijke kleuren, grappige teksten en drukke prints vind ik leuk…maar ik heb niet echt maar één stijl. Ik scoor ook regelmatig kleding bij de jongensafdeling voor Lola. Gewoon omdat ik het mooi vind. Geen traktors of auto’s hoor…dus het kan best!

3. Wat is je favoriete accessoire bij een outfit?

Een stoere of schattige haarband. Alleen wil Lola deze tegenwoordig niet meer op haar hoofd en trekt ze deze direct weer af…hopelijk is het een fase, want het staat haar zo schattig! Gelukkig mag ik wel een staartje maken of een clipje in haar haartjes doen. Dat is ook super cute!

4. Koop je ook wel eens tweedehands kinderkleding?

Jazeker, vandaag kocht ik toevallig nog een heel vrolijke legging van het merk Molo voor maar €3,-. Zo lang het er nog netjes uitziet maakt het me niet uit dat het tweedehands is. Sterker nog, Lola heeft echt belachelijk veel tweedehandskleding. Ik kreeg het allemaal gratis, en ben er ontzettend blij mee.

5. Geef je veel geld uit aan een kledingstuk?
Wat is veel geld? Ik vind meestal van niet. Ik koop de duurdere items van mijn eigen geld (want mijn vriend vind het niet nodig dat het zoveel kost). Ik hou van dure exclusievere merken en vind het leuk om uit zo’n collectie dan iets leuks te kiezen. Maar ik koop het nooit voor de volle prijs. Ik koop het pas wanneer het 30, 40 of soms zelfs voor 70% is afgeprijsd. Een kledingstuk kost mij dan echt maximaal zo’n 25 euro (wat voorheen zo’n €60,- was. Maar meestal kom ik zeker onder de 20 euro uit. De rest van de kleding zijn vooral Hema prijsjes, en zelfs dan met kortingscodes van 20%. Een shirtje voor zo’n 3 euro, broekje 5, jasje 8 etc. allemaal fijne koopjes. Daar wordt ik ook blij van wanneer ik de kleding die ik op mijn verlanglijstje heb staan kan kopen voor een mooie prijs. Anders koop ik het gewoon niet.

6. Wat is je favoriete kinderkleding style?

Vrolijke kleuren, gekke prints, leuke teksten…stoer en vrolijk. Soms meisjesachtig, maar nooit popperig met franjes, teveel glitters, froezels of alles helemaal roze. Daar ben ik gewoon niet zo weg van. Veel te zoet voor mij. Gelukkig kan ik Lola nu nog alles aantrekken wat ik leuk vind, dus voorlopig blijft dit ook Lola’s style.

Gardner & The Gang

Gardner & The Gang

7. Match jij wel eens de kleding van je kindje met je eigen kleding?

Nee, nooit bewust. Het zou wel grappig zijn, maar ik heb niet zo veel printjes in mijn kleding dus dat zal nog best lastig worden.

8. Heeft je kindje wel eens een pyjama dagje?

Nee, we kleding haar ’s ochtends eigenlijk altijd meteen aan zodra ze uit bed komt. Heel af en toe als ze vroeg ik bad gaat ’s avonds dan heeft ze haar pyjama in de avond al aan.

9. Heeft je kindje meer kleding dan jij?

Zonder twijfel…hell yeah! Ze heeft echt schandalig veel kleding! Het is echt heel erg…*schaam schaam*

10. Wat is je meest favoriete kinderkleding item op dit moment?

Ik kies er lekker een paar, want ik kan er niet maar eentje kiezen…Lola’s Munster kids Panda T-Shirt en watermeloenenbroek, haar Hema flamingo jumpsuit en haar Sproet en Sprout kleertjes…*zwijmel zwijmel*

11. Welke kleuren passen het beste bij je kindje?

Eigenlijk vind ik bijna alle kleuren haar goed staan, maar als favoriet toch wel turquoise, zalmroze (de fellere versie) en grijs.

12. Wat zou je nog graag willen toevoegen aan de kleding garderobe van je kindje?

Mooie schoentjes, All Stars, schattige Bergstein laarsjes, de hele Bobo Choses, Mini Rodini en Zara collectie, Tiny Cottons jumpsuits, coole hoedjes en  haarbanden…mag ik nog even doorgaan ;-)…in principe heeft ze voor de komende 6 maanden RUIM voldoende voorraad, dus alleen dingen voor daarna mogen aangeschaft worden.

Ben jij ook zo’n kinderkleding freak? 

Doe je ook mee met deze leuke kinderkleding tag? Ik ben benieuwd wat jouw antwoorden zijn!

Spread the love

You Might Also Like

 • Sylvie 13 juni 2015 at 12:08

  Wauw! Lola heeft echt een supergave garderobe! Een leuke tag!!

  • jansyluvzu 13 juni 2015 at 12:11

   Leuk hè. .. Je kunt hem gewoon overnemen als je wilt ☺ #Ikbenbenieuwd ?

 • Nathalie 13 juni 2015 at 14:25

  Wat leuk dat je hem ook gedaan hebt! Fijn om te lezen. Bedankt om een linkje achter te laten. 🙂

  • jansyluvzu 13 juni 2015 at 14:41

   tuurlijk! Ik vond het zo’n leuke tag dat ik hem graag wilde delen 🙂