About Me Concert My Adventures Uncategorized

10 dingen die je nog niet van me wist…

13 juni 2015

In mijn blog ben ik erg openhartig en schrijf ik veel over mijn privéleven. Er zijn maar weinig dingen waar ik me voor schaam of die ik niet wil delen met iedereen. Maar er zijn vast een aantal grappige, vreemde of bijzondere dingen die je nog niet van me wist…over een botsing met 50 Cent of hoe ik eigenlijk niet geslaagd was voor mijn eindexamen, maar toch mijn diploma kreeg bijvoorbeeld…

Ik schreef er 10 voor je op. Ben je benieuwd geworden? Hier komen ze!

Je wist vast niet dat…

1. In 2005 solliciteerde ik samen met 50 schoolgenootjes op een stageplek voor 6 maanden in Disney World in Orlando USA…en guess what, ik was één van de twee uitverkorenen die aangenomen was en voor Mickey mocht komen werken. Uiteindelijk koos ik voor een stage bij een kleinere organisatie (ook in de USA) zodat ik meer mogelijkheden kreeg en niet alleen maar 6 maanden Mickey Mouse lolly’s hoefde te verkopen.

2. Ooit speelde ik in twee afleveringen van Onderweg naar Morgen. Ik was samen met mijn vriendin figurant en we speelden vriendinnen van Kyra. In het buurtcafé werd ze door ons verrast omdat ze terug thuis kwam van een lange reis, haar vriend vroeg haar ten huwelijk en JP kreeg een hartaanval…en dat allemaal in één scene. Ik kon meteen alle soorten gezichtsuitdrukkingen uit de kast halen, haha. Wat leuk om eens achter de schermen van een soap te kijken, en om te zien hoe nep het allemaal is. Hoe je in één ruimte van de woonkamer naar een café in wandelt en de wand erachter is een weer een ander huis.

3. Toen ik in 2005 samen met vriendinnen in het super-de-luxe The Grand hotel sliep omdat mijn favoriete band de Backstreet Boys er ook sliepen botste ik vol tegen Mr. 50 Cent aan. Hij sliep er ook en we mochten hem volgens het personeel absoluut niet lastigvallen…oops! Ik schrok enorm van zijn enge hoofd en vond hem echt angstaanjagend. De rest van de G-Unit crew waren ons vooral aan het lastigvallen in de lobby terwijl ze super stoned waren. Dus ja, wie valt wie nou lastig. Even later stond ik met Kevin (van de BSB) het hele voorval over het personeel te bespreken en vertelde ik hem dat ik helemaal niet voor 50 Cent daar was maar voor hem. Hij vond het super grappig, die Kevin.

4. Ik heb een ontzettende hekel aan bellen. Vroeger was het echt erg. Vooral wanneer ik mijzelf ziek moest melden. Dan ging ik maar gewoon werken, omdat ik het niet durfde. Juist om deze reden ben ik zelfs bij een callcenter gaan werken, om van mijn telefoon”angst” af te komen, maar na een dag hield ik het voor gezien, dit was zó niets voor mij. Tegenwoordig word ik op mijn werk de hele dag platgebeld (aangezien ik in mijn eentje alle binnenkomende telefoongesprekken aanneem), dus kom ik er niet onderuit. Ik krijg vaak te horen dat ik zo vrolijk klink aan de lijn, maar mijn hobby zal het nooit worden.

5. Ik kan niet goed 3D zien met zo’n brilletje. Waar dat door komt? Mijn ogen staan blijkbaar te dicht bij elkaar! Het was me nooit eerder opgevallen, maar die standaard brillen hebben dus een standaard afmeting, en ik match daar niet zo bij. Ik zie wel iets 3D maar niet zo goed dat de dingen ook echt helemaal op me afkomen. Best suf dus soms als iedereen in een attractie iets “wilt pakken in de lucht” en ik niet, haha.

6. Ik heb meer dan 650 artiesten live gezien en/of ontmoet. In de afgelopen 19 jaar ben ik naar zoveel concerten, festivals etc geweest in heel Europa en USA/Canada dat ik inmiddels lang geleden ben gestopt met tellen. Ook stond ik vroeger uren (soms dagen) voor een concerthal te wachten om vooraan te staan of om artiesten te ontmoeten. Ik kan er nog steeds geen genoeg van krijgen en ben daarom ook heel erg blij dat ik werk bij de leukste concertzaal van Nederland!

7. Ik heb eigenlijk mijn eindexamen niet gehaald op de MAVO in 1999. Omdat mijn Economieleraar mijn fouten onjuist had opgeteld tijdens mijn eindexamen ben ik toch geslaagd. Ik kon het al bijna niet geloven en toen ik mijn examen mocht inzien zag ik dat hij echt een bladzijde met fouten vergeten was mee te tellen. Eigenlijk had ik dus een onvoldoende en dan was ik gewoon gezakt! Wat was ik blij toen ik mijn diploma op zak had, rennneeeeennn!

8. Ik heb de afgelopen 10 jaar cadeau gekregen. 10 jaar geleden verongelukte ik bijna in West Virginia tijdens een gevaarlijk auto ongeluk. Ik lag 2 weken in het ziekenhuis met een gescheurde lever, 4 gebroken ribben en wat snijwonden. Wonder boven wonder overleefde iedereen het ongeluk. Voor mijn gevoel heb ik een nieuwe kans gekregen die ik met beide handen heb aangegrepen en ik leef veel bewuster en gelukkiger dan alle jaren daarvoor. Ik schrijf hier binnenkort een blogje over.

9. Ik ben een nieuwjaarsbaby. Mijn moeder was 14 januari uitgerekend, maar ik besloot dat het veel leuker was om tijdens het nieuwjaar geboren te worden. Waren het de oliebollen die ik rook? De zus van mijn moeder is toevallig ook op 1 januari jarig. Ik heb het altijd leuk gevonden om op die speciale dag jarig te zijn. Altijd aftellen, vuurwerk en 2 keer feest op je verjaardag. Altijd vrij zijn en het is ook makkelijk met uitrekenen hoe oud je was in welk jaar, aangezien ik het hele kalenderjaar dezelfde leeftijd heb.

10. Ik vroeger met 3 katten in huis ben opgegroeid (tot mijn 19e) een rode kater “Basje”, een wit met rode poes “Miepie” en een zwarte poes “Eefje”. Wat hield ik van die beestjes en wat ik was er kapot van wanneer een eentje overleed. En nu? Nu ben ik mega allergisch voor katten. Zo erg dat ik bijna geen lucht meer krijg als ik te veel kattenharen in mijn buurt heb. Erg jammer en vooral vervelend, zeker ook omdat mijn zusje een kat in huis heeft. En omdat ik katten gewoon heel erg lief vindt.

Zo, dat waren 10 dingen die je (denk ik) nog niet van me wist…of wel?

Spread the love

You Might Also Like

 • Themommydiaries 13 juni 2015 at 16:41

  Wat een ontzettend leuke blog! Ik moest wel heel hard lachen om je verhaal over 50 cent hoor! Zo’n arrogante kwal lijkt me dat!

  Wat gaaf dat je zoveel gereist hebt! Ik wil ook dolgraag eens naar amerika! Maar wel heel heftig van je ongeluk!

  • jansyluvzu 13 juni 2015 at 16:48

   Hihi… Volgens mij valt het wel mee.. Maar toen vond ik het net zo’n pitbull…. over mijn ongeluk schrijf ik binnenkort een blog… zal wel heftig zijn om op te schrijven maar misschien ook wel goed…Amerika is echt geweldig! Ik ben er in totaal meer dan 12 maanden geweest en heb er 3 zomers gewoond en gewerkt… Dat was fantastisch. .. Ik heb nog steeds heimwee terug. ..

 • Rilana 13 juni 2015 at 23:13

  Wat leuk om dit allemaal over je te lezen haha! En wat grappig dat je tegen 50 cent aanbotste, hij lijkt me eigenlijk best aardig haha!

  • jansyluvzu 14 juni 2015 at 00:07

   Hihi… in 2005 was hij vooral nog eng. .. hihi van dichtbij dan hè

 • Astrid 14 juni 2015 at 20:49

  Supertof van die stage! Echt leuk dat je uiteindelijk nog wat te kiezen had ook, dat je dus die stage in Disneyland kon weigeren omdat je een andere stage leuker vond. En wel stoer dat je op je blog durft te schrijven dat je eigenlijk niet had moeten slagen voor je mavo. Wel enorm mazzel dat je economieleraar zo’n sufferd was.

  • jansyluvzu 14 juni 2015 at 21:00

   Die leraar was de vervelendste leraar vd school. .. Dus wel cool dat hij juist fout geteld had!