Baby Adventures I Love Mommy Stuff Review Shopping Uncategorized

#4 I Love Sproet & Sprout (Final Sale!)

8 juni 2015

Heb jij dat ook, zo’n merk waar je het liefst de hele collectie van wilt kopen? Dat heb ik nou met het merk Sproet & Sprout! In Lola’s kledingcollectie vindt je diverse leuke T-Shirts, slabbers, een legging en een tas van de verschillende collecties van dit toffe merk.

Sproet & Sprout

Sproet & Sprout

Mom, Stop Blogging Me!

Het merk staat voor stoere, hippe en eigenwijze kinderkleding voor de allerkleinsten met grappige en herkenbare teksten zoals “Mom, stop blogging me!” of “YO, Eat Your Veggies!” er op. Jehebt ze vast wel eens online voorbij zien komen!

Vanaf de eerste keer dat ik het merk zag was ik verkocht! Vorig jaar won ik via Instagram een stoer cactus T-Shirt voor Lola bij de “Sproet en Sprout Cutie” wedstrijd. Ook kon ik een “Mom, Stop Blogging Me!” slabber niet laten hangen en toen was het hek van de dam. Ik ben fan!

Gewonnen voor Lola!

Gewonnen voor Lola!

Vliegensvlug naar die webshop!

Vandaag zag ik via Facebook dat ze voor de vorige collectie “Final Sale” hebben! Binnen 5 minuten had ik mijn digitale winkelwagentje gevuld! Wil jij ook zo’n hip kledingstuk?…waar wacht je nog op? Vliegensvlug naar de webshop om één van die laatste coole exemplaren te scoren voor een heeeeel scherp prijsje! En natuurlijk om ook even te shoppen bij de nieuwe collectie!

Sproet & Sprout

Sproet & Sprout

Cadeautje in een weckpot

Je kunt je bestelling zelfs als cadeau laten versturen in een weckpot, hoe origineel en leuk is dat! Dan heb je meteen een origineel kraamcadeau!

Ik heb zojuist vlug nog even mijn slag geslagen…nu is het jouw beurt!

Enne, nee…dit artikel is niet gesponsord, helaas 😉

Spread the love

You Might Also Like

 • Eline 9 juni 2015 at 13:53

  Goeie tip! Ga direct even een kijkje nemen.

  • jansyluvzu 9 juni 2015 at 14:10

   Ik hoop dat ze nog iets over hebben…het ging hard gisteren…maar de nieuwe collectie is ook zoooo leuk!

 • twinkelbella 9 juni 2015 at 19:09

  Ik vind het merk ook heel erg leuk, vooral de teksten zijn zo grappig 🙂

  • jansyluvzu 9 juni 2015 at 19:32

   Dat maakt het helemaal origineel inderdaad… Ze zijn super grappig!