About Me Baby Adventures I Love Mommy Stuff Uncategorized

Genietmomentje #2 Wanneer je kleintje lekker slaapt

2 juni 2015

Er is niets mooier dan een slapende baby

Ondertussen is Lola alweer een slapende dreumes en dat is ook ontzettend vertederend om naar te kijken. Ik kan er naar blijven kijken. Het is heerlijk om te zien hoe zo’n klein meisje zich in de meest ongemakkelijke posities weet neer te leggen in haar slaapzakje. Dwars in haar bedje, of helemaal naar boven gekropen. Met haar hoofd helemaal achterover alsof ze zo’n zeehond is maar dan zonder bal op haar neus. Nog steeds verrast ze me soms met een nieuwe positie, haha.

slaapkopje

slaapkopje

 

Speentjes en knuffels

Soms zie ik hoe ze heerlijk ligt te slapen en dan half slapend haar speentje zoekt en deze zonder na te denken in haar mondje stopt. En hoe ze toen ze nog heel klein was op haar buikje lag met haar kontje naar boven, daar kon ik echt van wegsmelten.

We hebben een babyfoon met camera, dus af en toe kan ik lekker meegenieten van haar en kijk ik mee op het schermpje. Dan besef ik me soms, dit is gewoon ONS kindje…helemaal van ons…zo bijzonder!

Tegenwoordig is haar bedje naar beneden gezet omdat ze steeds meer geneigd is om op haar knietjes te gaan zitten. Als ze ’s morgens of ’s middags wakker wordt zit ze vaak al rechtop in haar bedje te spelen met haar speentjes en knuffels of hangt ze aan de reling van haar bed.

dwarsligger

dwarsligger

Een momentje voor mijzelf

Een extra fijne bijeenkomst is dat wanneer ze slaapt ik lekker even mijn eigen ding kan doen. Even sporten op de crosstrainer op zolder, even bloggen of bijvoorbeeld het huishouden doen. Heerlijk! Daar geniet ik stiekem toch ook wel heel erg van hoor! En dat is niet iets waar ik me voor schaam. Volgens mij genieten alle mama’s van deze momenten op de dag, toch?

Maar het allerfijnste van een slapend kindje is dat wanneer ze wakker worden je bij binnenkomst de allergrootste glimlach cadeau krijgt. Dat is toch het allermooiste moment! Die onvoorwaardelijke liefde van je kindje.

Dat is pas echt een genietmomentje! Geniet jij daar ook zo van?

wakker!

wakker!

Spread the love

You Might Also Like

  • Eline 3 juni 2015 at 17:30

    Aww wat een snoesje!

    • jansyluvzu 3 juni 2015 at 17:32

      hihi…lief he… 🙂