Mommy Stuff My Adventures Review Shopping Uncategorized

De Fabriek Op Zondag Review & Mini Shoplog

31 mei 2015
workshop voor kinderen

workshop voor kinderen

Vanochtend kwam ik er per toeval achter dat er deze middag op een paar km afstand een gezellige exclusieve markt met eten, drinken, muziek en workshops zou plaatsvinden. Op het terrein van Piet Hein Eek op Strijp in Eindhoven genaamd “De Fabriek Op Zondag“. Het is alweer de vierde editie en ik had er nog nooit eerder van gehoord.

lekker rustig

lekker rustig

Door de regen

Ik checkte de website en wist meteen dat ik deze leuke markt niet wilde missen. Dus haalde ik manlief over om samen met Lola en mij mee te gaan. Na Lola’s middagdutje vertrokken we meteen richting het terrein van Piet Hein Eek. Ik was er nog nooit eerder geweest, maar het is vlakbij. Helaas regende het en liepen we door de regen er naar toe. Lola zat lekker in de kinderwagen onder de regenhoes, wat een luxe!

Liekeland

Liekeland

Leuke kraampjes

Eenmaal aangekomen zagen we dat het er niet zo druk was, mede door het slechte weer natuurlijk. Ondanks de regen zag het er toch gezellig uit, met vuurkolven, muziek, gebakjes van Patisserie Pinkie en leuke kraampjes. Ik zag onder andere het leuke kraampje van Hip Gemaakt waar ik een mooie Red Hand Gang kleerhanger en een mooi rolletje zwart/wit/zilver bakkerstouw om thuis lekker mee te knutselen.

Liekeland

Liekeland

Liekeland was er ook met een prachtig klein wagentje waarin zij veel van haar mooie illustraties had staan en hangen. Ik heb zelf al wat van haar mooie kaartjes in huis en wordt helemaal blij van haar werk. Echt zo mooi. Ook de kraam van Bambooz had erg leuke kleertjes, maar ik heb me weten in te houden en niets gekocht.

Piet Hein Eek winkel

Piet Hein Eek winkel

10 duurder dan gehoopt

Naast de marktkraampjes kon je er ook lekker eten en drinken in en buiten het restaurant van Piet Hein Eek en de winkel was ook geopend. Wat een mooie meubels en andere leuke spullen verkochten ze daar. Helaas waren de meeste wel allemaal 10x duurder dan je gehoopt had, en dus ver boven ons budget.

gezellig

gezellig

Mooie ontdekking in eigen stad

We liepen nog wat rond en gingen tevreden weer naar huis. Leuk dat we weer een mooie plek gevonden hebben in onze stad Eindhoven, die ons telkens weer verrast met leuke plekken en fijne evenementen.

Volgende keer zijn we weer van de partij, en hopelijk dan wel in het zonnetje!

Red Hand Hanger & Bakkerstouw

Red Hand Hanger & Bakkerstouw

Mijn score van vandaag..de mooie hanger die al heeeel erg lang op mijn wensenlijstje stond. Hij is belachelijk duur, maar ik ben er super blij mee:

 

 

Spread the love

You Might Also Like