Baby Adventures Beauty makeover Mommy Stuff Shopping Uncategorized

Lola’s zomer outfits voor 2015 – Pastel Madness

30 mei 2015

Laat die zomer maar komen hoor, want Lola is er klaar voor! En ik ook natuurlijk! Nou wordt het over een week eindelijk zomer, dus kan Lola eindelijk haar (nieuwe) zomerkleding aan.

Ik kocht de laatste maanden veel leuke kleertjes online en bij de Hema, Primark, H&M, Zara etc. Toen ik onderstaande foto’s maakte zag ik pas hoeveel kleertjes Lola eigenlijk heeft. En daarnaast heeft ze echt nog een hele uitpuilende lade vol met tweedehandskleding die ook erg leuk zijn. Het is echt schandalig eigenlijk en ik heb met mijzelf afgesproken om niets meer voor haar te kopen voor deze zomer. Gelukkig zijn de meeste kleertjes vrij groot, dus kan ze deze hopelijk nog even aan.

Kijk je mee?

T-Shirt van Zara, broekje met koord van Hema, haarbandje van H&M en schoentjes van Prenatal, waaier van A Little Lovely Company

T-Shirt van Sproet & Sprout, haarbandjes van H&M, romper van Hello Apparel, legging van H&M en jumpsuit van Name it.

Alles van de Hema, behalve het zalmkleurige T-Shirt (Zara) en de schoentjes (Prenatal)

Alles van de Hema, behalde de roze legging (River Island), beertje is van Lapin & Me.

Haarbandje en spijkerblouse zijn van de H&M (oude collectie), grijze/creme legging Hema, de witte T-Shirts en zwart/witte legging van Sproet & Sprout, de kwijlslabber van Drooly Scrumptious en de zwarte romper van Hello Apparel.

Alles van de Hema, behalve de schoentjes (Prenatal), beertje is van Lapin & Me.

Trui van H&M, Legging en T-Shirt van Hema, waaiers van A Littel Lovely Company.

Alles Hema, behalve de schoentjes (Prenatal)

T-Shirt van Sproet en Sprout, haarband van H&M, vestje van Hema en legging van Little Mini.

Hoedje van de H&M (tweedehands) waterschoentjes ook tweedehands, broek en T-Shirt van Hema.

Verder kocht ik nog wat andere leuke kleertjes die je o.a. hier kunt bekijken. Daar heb ik helaas geen foto’s van gemaakt zoals die hierboven staan.

Genoeg leuke kleertjes toch? Lekker veel vrolijke pastel kleuren. Ik word er helemaal vrolijk van! Nu maar eens weer een keertje iets voor mijzelf kopen…als het lukt.

Ben jij ook al klaar voor de zomer? Of moet je nog even flink gaan shoppen? Wat is je favoriete kledingstuk in de deze blogpost?

Spread the love

You Might Also Like

 • Themommydiaries 30 mei 2015 at 19:51

  Superleuk!! Ze kan er weer even flink tegenaan

  • jansyluvzu 30 mei 2015 at 20:09

   Echt hè. .. De komende 5 jaar als het zou blijven passen ?

 • Miranda 30 mei 2015 at 22:23

  Leuke kleertje voor Lola!!! Ik heb van de week het jurkje uit de flamingo lijn van de Hema gehaald voor Mila. Ik ben nog op zoek naar nog 1 of 2 jurkjes voor de zomer. Verder heb ik 2 korte spijkerbroekjes, 2 spijkerrokjes, een stapel shirtjes en wat leggings. Oh ja, ik bedenk me dat ik nog wel een wit vestje wil, 1 die je gewoon even in de tas doet om aan te doen als het wat frisser wordt. En misschien nog wat leggings en shirtjes. Oh ik kan blijven kopen voor dat meisje, hihi.

  • jansyluvzu 30 mei 2015 at 22:25

   Erg he…die flamingo collectie van de Hema is zoooooo cute! Ze hebben daar het van mintgroene vestje ook een creme kleurige versie…erg handig omdat hij zo zacht en dun is…fijn voor in de zomer voor in je tas inderdaad 🙂 en hij past overal bij.

   • Miranda 30 mei 2015 at 23:18

    Ja die collectie is inderdaad super leuk!!! Ik hou sowieso van de Hema, ze hebben er vaak wel leuke dingen voor meisjes. Ik zal eens kijken voor dat vestje, bedankt voor de tip!

    • jansyluvzu 30 mei 2015 at 23:20

     Graag gedaan! Nog een tip…je aanmelden voor hun nieuwsbrief. ..dan krijg je regelmatig 20% korting. .. Dit vestje koste mij maar 6 euro ?