About Me Baby Adventures DIY I Love Mommy Stuff My Adventures Picture Challenge Uncategorized Video

Lola’s First Year – 52 weeks in 52 photos (2 videos)

29 mei 2015
Lola vond het wel leuk!

Lola vond het wel leuk!

Mijn bijzondere “weekfoto” fotoproject is eindelijk af! Na een jaar lang iedere week dezelfde foto’s van Lola maken heb ik nu twee hele bijzondere video’s als eindresultaat.

Iedere week klom ik op mijn Ikea trapje en hing ik boven Lola’s bed terwijl ik de vreemdste geluiden maakte om Lola’s aandacht te trekken voor de foto. Ik zette haar naast een enorme knuffelbeer op de stoel en hoopte dat ze hem niet op de grond zou gooien. (wat overigens niet altijd lukte).

Ik heb met ontzettend veel plezier aan deze fotoshoots gewerkt en ben super blij en trots op het eindresultaat. In twee bijzondere filmpjes zie je Lola groeien van inieminie baby tot een vrolijk dametje. Zo leuk om te zien!

Kijk je mee naar deze twee bijzondere video’s? Welke vind jij het leukst?

Spread the love

You Might Also Like

  • Bregje 31 mei 2015 at 16:30

    Heel leuk gedaan!
    Wat een schattig dametje! 🙂