About Me Baby Adventures I Love My Adventures Uncategorized

Lieve Lola – 12 maanden in 12 dezelfde foto’s

26 mei 2015

Waar blijft de tijd!?

11 maanden oud

11 maanden oud

Wat vliegt de tijd ontzettend hard voorbij. Vooral wanneer je voor de eerste keer mama wordt en alle mijlpalen voorbij ziet komen in het eerste levensjaar van je kindje. Ik probeer hier zo bewust mogelijk van te genieten door sommige momenten vast te leggen zodat ik ze later nog eens rustig kan terugkijken. En zelfs dan kan heb ik het gevoel dat ik het niet kan bijhouden…waar blijft de tijd!?

Al tijdens mijn zwangerschap van Lola wist ik dat ik veel foto’s van haar wilde gaan maken en nam ik mijzelf voor om consequent iedere maand en iedere week dezelfde foto’s van haar te maken. Zo had ik achteraf een leuke verzameling foto’s waarop je kon zien hoeveel ze in haar eerste jaar gegroeid is.

7 maanden oud

7 maanden oud

Guess What!?

Mijn vriend zei vooraf al dat ik het nooit zou volhouden…maar guess what… het is gelukt!

In de afgelopen maanden heb ik iedere maand op de 18e of 19e dag een maandfoto van Lola in de box gemaakt. Het zijn stuk voor stuk 12 mooie foto’s geworden die allemaal een verhaal vertellen. Over hoe groot ze is, wat voor kleertjes ze toen droeg en welk speelgoed ze leuk vond. Ik kan er zelf naar blijven kijken, hihi.

 

Kijk je mee naar mijn 12 foto’s van Lola in de box?! 

Klik op de foto’s om ze op groter formaat in een handige slide-show te bekijken!

Leuk hè! Heb je zelf ook zoiets gedaan met jouw kindje? Ik ben erg benieuwd!

Spread the love

You Might Also Like

  • Mariska 11 juni 2016 at 22:12

    Erg mooi gemaakt! Zelf ook van eerste levensjaar elke maand net meneer Beer. Nu in dubio wat ik ga doen in z’n 2de levensjaar. Wel of geen maandfotos en met wat dit X.

    • Janske 11 juni 2016 at 22:25

      Gewoon doen! Kies wel iets uit wat je over een jaar nog steeds gefotografeerd krijgt…vandaar dat ik in het tweede jaar foto’s maakte in haar stoel ipv een maandelijkse foto in de box. (aangezien die weg ging uit de woonkamer).