About Me Baby Adventures Mommy Stuff My Adventures Uncategorized

Lola’s eerste verjaardag – Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!

25 mei 2015
slingers

slingers

Na maanden lang er naar uitkijken was het afgelopen zaterdag dan eindelijk zo ver. We vierden samen met vrienden en familie Lola’s eerste verjaardag.

De voorbereidingen

De dag ervoor mocht Lola een dagje extra naar het kinderdagverblijf (ze had nog een dag te goed van wanneer ze in december ziek thuis was gebleven – super fijn!). Ik heb de hele dag al meezingend op keiharde muziek taarten staan maken en het hele huis opgeruimd, gepoetst en vervolgens versierd.

Ik had ook een grappig “selfie” hoekje gemaakt met allerlei selfie kaarten en party props zodat mensen een leuke selfie konden maken. Natuurlijk hingen er een aantal wordbanners en leuke foto’s van Lola van haar eerste jaar. Het zag er feestelijk uit!

Helaas zat het weer niet echt mee en konden we niet echt alles buiten in de tuin klaarzetten, dus met was passen en meten hadden we alles zo neergezet dat toch iedereen relaxt kon zitten.

Party party!

In de ochtend waren we “maar” met 10 man, dus dat was wel fijn om mee te beginnen. Lola vond het allemaal prima en at lekker een half appeltaartje..hmmmm! Daarna was het tijd voor een middagdutje waar ze echt wel aan toe was…binnen een minuutje was ze al in dromenland…zzzzz…

Lol met haar nieuwe Pip knuffel

Lol met haar nieuwe Pip knuffel

Trots!

Toen ze wakker werd kwam de middagvisite al binnen druppelen. Ze vond het allemaal wel interessant, pakte cadeautjes mee uit en speelde vrolijk met haar nieuwe cadeaus. Ik hoefde haar totaal niet in de gaten te houden, want ze entertainde iedereen vrolijk, zat bij vrienden op schoot lekker te kletsen en te spelen en ik genoot van een afstandje mee. Wat heerlijk dat ze zo het zo fijn had. Dat was voor mij het mooiste cadeau van de dag. Om onze vrienden en familie zo bezig te zien met Lola en daar zo zichtbaar van te zien genieten. Ik was trots! Wat hebben we toch een leuke dochter!

Wat veel cadeaus!

hoezo verwend!

hoezo verwend!

Aan het eind van de middag speelde ze nog vrolijk verder en ging ze pas rond 20 uur naar bed. Ze sliep volgens mij al voor haar slaapkamerdeur dicht ging, haha. (ze sliep trouwens tot de volgende ochtend 9 uur! – moeten we vaker doen, zo’n feestje! hihi).

De volgende dag maakte ik een foto van Lola met al haar cadeaus. Ik schrok er van hoeveel ze verwend was…jeetje! Maar wat een leuke cadeautjes allemaal! Dankjewel!

Wat een super mooie dag en wat hebben we allemaal ontzettend genoten. Ik had hem niet mooier durven wensen! Wauw! Dankjewel allemaal!

Spread the love

You Might Also Like

 • Simone 25 mei 2015 at 17:30

  wat heb je het gezellig versierd! 🙂 Ze heeft echt zichtbaar genoten en wat is ze verwend! Heerlijk om te zien 🙂 Gefeliciteerd met jullie kleine meid!

  • jansyluvzu 25 mei 2015 at 18:26

   Dankjewel! Het was echt een hele fijne dag inderdaad!

 • savedwithstyle 26 mei 2015 at 07:47

  Het klinkt en ziet er naar uit dat het een hele fijne gezellige dag was. Precies zoals een 1e verjaardag, in mijn ogen, hoort te zijn :-). Wat heb je het leuk versierd en de kleine details vind ik super leuk gedaan!! Jeetje, ze is inderdaad verwend, maar helemaal leuk! Kan ze de komende tijd lekker van genieten. X

  • jansyluvzu 26 mei 2015 at 08:02

   Dat kan ze inderdaad even mee vooruit..hihi. dankjewel voor de complimenten!