About Me Baby Adventures Home I Love Mommy Stuff My Adventures Uncategorized

PLOG #1 Lola’s eerste verjaardag in foto’s

20 mei 2015

Afgelopen dinsdag was het dan eindelijk zo ver. Lola’s eerste verjaardag. Omdat het weer niet echt meezat hebben we geen spectaculair uitstapje gemaakt. Maar dat wil niet zeggen dat we geen super leuke dag hebben gehad! Het werd een dag vol met taartjes eten, diertjes aaien, fotosessies en lekker spelen.

Kijk je mee naar Lola’s eerste verjaardag PLOG?

In de ochtend maakten we leuke foto’s van ons jarige jobje met slingers en ballonnen. De kroon trok ze steeds snel af, maar tussen de 951 foto’s zaten toch een paar leuke met kroon, waaronder deze.

Daarna gingen we samen naar de kinderboerderij en park met speeltuin hier in de buurt. Samen keken we bij de ezels, paarden, kippen, haantjes, pauw en konijntjes. Vooral de haantjes en kippen vond Lola leuk.

 

Op de terugweg valt Lola meteen in slaap en doet manlief wat boodschappen terwijl ik bij Lola in de auto blijf. Eenmaal thuis eten we samen voor de eerste keer echt met zijn drieën en eet Lola “met de pot mee”. Ik maak lekkere bananenpannenkoekjes en Lola vind ze heerlijk. Ze mag voor het eerste haar gewonnen Nijntje servies gebruiken en als ze klaar is ziet ze Nijntje en begint enthousiast tegen haar te kletsen.

 

Daarna speelt Lola gezellig nog wat met papa en mag ze omdat ze jarig is vandaag eens alle toetenvegers uit de verpakking trekken…binnen een paar seconden is de hele verpakking leeg en is Lola omringt door doekjes. Wat een feest!

Daarna doet ze nog een extra dutje en als ze weer wakker is eten we samen een stukje appeltaart. Lola mag ook proeven en smikkelt er van. Ook maken we een leuke foto met het taartje. Gelukkig kan mama snel blazen, want Lola zat binnen een paar seconden met haar vingers er aan. Fjieuw, net op tijd! Ook maken we een foto die we vanaf nu ieder jaar willen gaan maken. Zie hieronder..Ik vind het super leuk!

’s Avonds eten we samen in een Amerikaans 50’s diner en Lola vind alles om haar heen veel interessanter dan haar avondeten. Papa krijgt haar met heel veel moeite aan het eten. Ze proeft wel nog even van de vruchtjes en home-made carrot cake…hmmmm

Zoals je ziet hebben we een hele leuke eerste verjaardag gehad. Een dag waarin we samen genoten van onze lieve Lola. Ze heeft zich goed vermaakt, want zodra ze haar bedje rook sliep ze als een prinsesje.

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Themommydiaries 21 mei 2015 at 09:50

  Ahhh wat vliegt zo’n jaar he? Zo te zien een superleuke verjaardag!

  • janske 21 mei 2015 at 09:56

   Ongelooflijk hoe snel het voorbij is gevlogen! Haar verjaardag was erg leuk! We hebben echt genoten 🙂

 • dolsefiek 21 mei 2015 at 20:53

  Ziet er uit als een gezellige boel! ?

  • jansyluvzu 21 mei 2015 at 20:56

   Dat was het zeker..hihi

 • lin 21 mei 2015 at 21:11

  Ah echt leuke foto`s! En wat gaat de tijd dan toch snel als je terug denkt he!

  • jansyluvzu 21 mei 2015 at 21:13

   Ik doe mijn best om het bij te houden. .. Maar het gaat zo ongelooflijk snel!

 • Eline 22 mei 2015 at 20:58

  Gefeliciteerd met de kleine meid en wat een leuke foto’s!

  • jansyluvzu 22 mei 2015 at 21:34

   Dankjewel Eline ?