About Me Baby Adventures I Love Mommy Stuff Shopping Uncategorized

Lucky Lola Shoplog met o.a. Munster Kids, Mockies, Hema & Primark

15 mei 2015
Lola met haar nieuwe Mockies

Lola met haar nieuwe Mockies

OH OOOO…

Het is weer tijd voor een Lucky Lola Shoplog. Waarschijnlijk is dit de écht de laatste voor dit seizoen, want Lola heeft nu toch ECHT meer dan genoeg kleertjes voor de zomer! Ik heb weer wat leuke kledingstukken gevonden waar ik ik al tijden verliefd op was en nu voor leuke prijsjes kon krijgen. En dat is dubbel zo leuk! Zo heb ik alles in deze Shoplog met (flinke) korting gekocht (behalve de Hema jumpsuit), dus dat is helemaal tof! Ik hou namelijk erg van shoppen met korting, daar wordt ik echt zo blij van! En dan natuurlijk wel een goede korting van minimaal 25%.

Kijk je mee naar Lola’s nieuwe aanwinsten:

Laten we beginnen met het enige item wat ik kocht zónder korting. Deze jumpsuit zag ik in de Hema hangen en ik was op slag verliefd. Ik nam hem niet mee, maar koos toch voor een broekje met dezelfde flamingo print. Een week later ging ik terug om hem alsnog te halen. Ik kon hem echt niet laten hangen. Hij staat Lola trouwens super!

Lola in haar Hema jumper

Lola in haar Hema jumper

Hema

Hema

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook kocht ik wat leuke Sale items voor een paar euro. Helemaal blij word ik daar van! En natuurlijk ook de flamingo broek met bijpassende sokjes. (met kortingstickers)

Hema

Hema

Hema

Hema

Eindelijk vond ik via de webshop van So Lovable hele mooie Mockies schoentjes die mega waren afgeprijsd! Ik wilde deze al super lang voor Lola, maar mocht ze steeds niet kopen van mijn vriend omdat hij ze te duur vond. Dit keer kon ik hem overtuigen om ze te kopen. Normaal gesproken koop ik zelf bijna al Lola’s kleertjes, maar ook mijn geld raakt een keer op, haha. Ik ben er super blij mee! Ze zien er erg mooi en stevig uit, alleen moeten we nog even wachten tot ze passen, want ze zijn veel groter dan ik verwacht had. (Of Lola heeft gewoon extra kleine voetjes). Maakt niets uit, want dan heeft ze er extra lang plezier van!

Mockies

Mockies

Via de webshop van BabySwag kocht ik 3 super toffe items van een van mijn favoriete merken Munster Kids. Alle drie waren ze ruim 70% afgeprijsd en aangezien ze al eeuwen op mijn wishlist stonden heb ik ze meteen besteld. Helaas werd het pakketje (wat vanuit Amerika kwam) bij de douane onderschept en moest ik extra lang wachten en 22 euro invoerkosten betalen, waardoor ze toch weer wat duurder werden. Balen! Dan moet Lola ze maar extra vaak dragen! De blauwe/mosterd broek is trouwens van de jongens collectie, maar ik vond hem zo vrolijk! Ik ben er super blij mee!

Lola in haar Munster Kids watermeloentjes legging

Lola in haar Munster Kids watermeloentjes legging

Munster Kids

Munster Kids

 

 

 

 

 

 

 

Nadat ik een Shoplog van Monoloog zag wist ik dat ik snel even naar de Primark moest gaan om te kijken voor de leuke roze jumper met ananassen er op. Helaas was deze nergens meer te bekennen (waarschijnlijk had jij de laatste Monique 😉 ) . Toch vond ik een paar andere leuke kleertjes, samen voor maar €6,-! Score!

Primark

Primark

Via Facebook vond ik de webshop van Little Mini. Wat een super gave leggings met mooie printjes! Ik vond het zooo lastig om te kiezen! De leggings zijn momenteel nog steeds afgeprijsd van €27,95 voor maar €12,95 incl. verzendkosten! Inslaan! Ik ben er super blij mee! Ik heb twee verschillende printjes gekozen en twee verschillende maten. Ze zijn wat dikker van stof, dus ideaal voor wanneer het nog niet te warm is.

Little Mini's

Little Mini’s

Als laatste plaatste ik een nieuwe bestelling op de webshop van Scandimini. Zij verkopen echt de leukste merken en hun verzendkosten en leveringstijd zijn super! Wanneer zij Sale hebben sta ik vooraan met mijn online winkelmandje! Ik kocht twee super grappige broekjes van Gardner & The Gang met hilarische prints. Ook kocht ik een mooie stoffen kroontje van het merk Noë & Zoë voor Lola’s verjaardag. Nu nog even oefenen dat ze hem niet van d’r bolletjes trekt.

Gardner & The Gang

Gardner & The Gang

Noë & Zoë

Noë & Zoë

 

 

 

 

 

Lola heeft weer genoeg gave kleertjes van dure en goedkope merken. Ik vind ze allemaal super leuk! Wat vind jij van Lola’s nieuwe aanwinsten? Wat is je favoriete item?

Lola’s kledingkast is nu echt VOL…dus voorlopig even geen shoplogs voor Lola…(als het goed is…)

Spread the love

You Might Also Like

 • Eline 15 mei 2015 at 13:50

  Superleuke aankoopjes.Vind vooral je Mockies echt te leuk!

  • jansyluvzu 15 mei 2015 at 13:52

   Dankjewel! Ik kan niet wachten tot ze passen

 • savedwithstyle 16 mei 2015 at 07:19

  Wauw, ik houd van jouw smaak/stijl! Ik vind bijna alles leuk, maar de Mockies en kleertjes van G & the Gang zijn mijn favorieten! Geweldig! Het kroontje is ook heel cute! X, Judith

  • jansyluvzu 16 mei 2015 at 07:50

   Dankjewel Judith! Grappig he die broekjes van Gardner and the gang..hihi