About Me I Love Mommy Stuff Uncategorized

Genietmomentje #1 – Lekker Douchen

12 mei 2015

Een pluim of 1000

Soms kan ik zo genieten van simpele momenten, momenten waar je misschien niet eens bij stil zou staan omdat ze zo gewoon zijn. Soms heb ik echt even een genietmomentje. Een van deze momentjes heb ik iedere dag wanneer ik even kan dagdromen onder de douche.

dEr is niets fijner dan na een lange dag even een moment te ontspannen onder de douche. Nadat je jezelf in het zweet hebt gewerkt tijdens het sporten, natgeregend bent op je fiets naar huis of na een middagje op het strand met al het zand op plekken waar je het liever niet hebt zitten…Om dan lekker te douchen, dat is echt de beste uitvinding die er bestaat als je het mij vraagt! Wie dat ooit bedacht heeft verdiend een pluim! (of 1000!)

d

Rennen met mijn shampoohoofd

Ik douche iedere dag. Meestal ’s avonds omdat Lola dan al slaapt en ik dan niet halverwege het douchen met mijn shampoohoofd naar haar toe hoef te rennen. Ik heb mijn eigen doucheroutine die eigenlijk vrij kort is, maar soms kan ik echt even verdwalen in mijn gedachten en laat ik alle zorgen en avonturen van die dag letterlijk en figuurlijk van me afstromen. Heerlijk. Echt even een momentje voor mijzelf. Alles om me heen is even niet belangrijk, alleen maar ontspannen en genieten van het warme water en lekkere douchespulletjes. Even weer herboren worden.

Heerlijk.

oh, en ja, natuurlijk zing ik ook onder de douche…hahaha!

Geniet jij ook zo van zoiets simpels als douchen? Heerlijk toch!

 

Spread the love

You Might Also Like