Giveaway Uncategorized

Black & White Loop Give Away – 19 Shops – 19 Prijzen – 1 Winnaar!

8 mei 2015

Hippe mama’s opgelet!

Wat is er leuker dan een prijs winnen bij je favoriete webshop? Gewoon even 19 prijzen in één keer winnen van 19 verschillende te gekke webshops natuurlijk!

Instagram Loop Give Away

De dames Ajla en Carla van de leuke webshops Once Upon A Pink Cloud & Little Banditz hebben samen met de allerleukste Nederlandse en Belgische webshops een ubercoole Black & White Loop Give Away gemaakt!

Vanaf Moederdag kun je meedoen met een mega Loop Give Away en kun je maar liefst 19 prijzen winnen van 19 coole webshops! Hoe gaaf is dat! Dat is toch wel de de hoofdprijs die iedere mama heel erg graag wil winnen, de kers op de taart, een droom die uitkomt! Gewoon 19 cadeaus allemaal voor jou, en het is niet eens Kerstmis! Ik weet wel wat ik zondag ga doen!

Hoe doe je mee? 

1. Ga naar de Instagram pagina van @ouapc of @littlebanditz
2. Like de Black & White Loop Give Away foto
2 Volg alle shops in de loop. Als je op de foto tapt/drukt zie je de tag naar de volgende shop. Doe dit net zo lang tot je weer bij de @ouapc of @littlebanditz bent. Je weet dan dat je alle shops hebt gehad! Vergeet ze niet allemaal te volgen!
3 Deel de actiefoto met de hashtag #blackandwhiteloopgiveaway
De actie loopt tot zaterdag 17 mei 22:00
Je kunt alleen winnen als je je aan deze 3 spelregels hebt gehouden en 18 jaar of ouder bent! De actie is open voor inwoners van België en Nederland.
Dus noteren in je agenda! 

Oja, wil je al weten welke webshops er allemaal meedoen? Check dan #blackandwhiteloopgiveaway op Instagram

Neem ook een kijkje in op de accounts van @ouapc of @littlebanditz voor mooie en originele baby kleding en accessoires voor een betaalbare prijs. Wees gewaarschuwd, want ze verkopen erg leuke items!

Veel plezier en succes!
Spread the love

You Might Also Like