About Me My Adventures Uncategorized

400ste post & help me aan een nieuwe blognaam!

5 mei 2015
Review schrijven in de Lowlands guest/perstent

Review schrijven in de Lowlands guest/perstent

Het begin…

25 Januari 2012 begon ik met mijn blog. Ik schreef reviews over films, festivals en concerten, over mijn poging tot afvallen en over wat me allemaal verder bezig hield in het leven. Vol enthousiaste schreef ik dagelijks een of soms zelfs meerdere posts. Ik vond het heerlijk om mijn verhaal kwijt te kunnen en deed dit allemaal in het Engels. Zo kon ik de Engelse taal onderhouden en ook konden mijn internationale vrienden ook meelezen. Ik ontving een paar Liebster Awards en was echt verslaafd aan het bloggen.

Blogdipje

In 2013 schreef ik stukken minder en had ik echt even een flinke blogdip. Ik had weinig inspiratie en het te druk om te bloggen. In 2014 pakte ik langzaam de draad weer op en merkte ik dat ik vooral veel blogs schreef met als thema het moederschap. Ik werd tenslotte mama, dus alles wat daar mee te maken had gebruikte ik ter inspiratie.

Mijn inspiratie, Lola

Mijn inspiratie, Lola

Brief aan mijn dochter

Toen Lola eindelijk geboren was poste ik 100 dagen iedere dag een foto die mij gelukkig maakte in de #100happydayschallange en besloot ik om van het Engels over te gaan naar het Nederlands. Ik schrijf nu maandelijks een brief aan mijn dochter, shoplogs met babykleding en diy’s. Ik heb eindelijk het gevoel dat ik mezelf gevonden heb als blogmama. Voorheen had mijn blog niet echt een thema. Ik vond namelijk alles leuk en wilde liever geen keuze maken. Vandaar ook de naam Janske.nl. (ik ben gek op dromen, zowel in mijn slaap als dagdromen.)

Dit is inmiddels mijn 400ste blogpost en omdat mijn blog zo veranderd is in een mamablog is het tijd voor een nieuwe (toepasselijkere) blognaam. Maar om hem te wijzigen moet de naam 100% gepast zijn omdat ik hem daarna niet nogmaals ga veranderen. Dus is de grote vraag:

Yay!

Yay!

Hoe zal ik hem noemen?

ik had zelf als idee bijvoorbeeld:

MamaJanske

Janskesworld

SweetDreams

Het liefst wil ik een naam die met het thema mama en lifestyle te maken heeft of met mijn eigen naam (Janske). Maar wat…welke naam vindt jij het leukst, of heb je zelf een goed idee? Alle tips zijn welkom!

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!

Dankjewel voor het lezen en mocht je het leuk vinden abonneer je dan op mijn blog (met binnenkort een nieuwe naam!)

Liefs,

Janske

 

Spread the love

You Might Also Like

  • Themommydiaries 6 mei 2015 at 10:56

    ByJanske? Nee ik ben superslecht in namen bedenken! Haha! Gefeliciteerd met je 400 blogs! 😀

    • jansyluvzu 6 mei 2015 at 11:16

      ByJanske is ook leuk! Ik ben er nog niet helemaal uit. Dankjewel!