About Me My Adventures Shopping Uncategorized

Swan Market Tilburg Review & mini Shoplog

3 mei 2015
Leuke vintage spulletjes

Leuke vintage spulletjes

Vandaag ben ik samen met mijn gezinnetje naar de Swan Market in de Wagenmakerij in Tilburg geweest. Lees hier hoe het er was!

Lola vond het super leuk!

Lola vond het super leuk!

De mooiste versierde taartjes

Terwijl het buiten tussen de grauwe regenbuien wel herfst lijkt bruist het van de gezelligheid binnen in de sfeervolle oude hal van de Wagenmakerij achter het station van Tilburg. De ruimte is goed gevuld met vrolijk uitgestalde kraampjes en vele nieuwsgierige bezoekers.

muziek en eten, de perfecte combi

muziek en eten, de perfecte combi

Van hipsters tot jonge gezinnen, allemaal komen ze hun zondagmiddag hier samen doorbrengen.

Er is live muziek van Tim Akkerman, Judy Blank en Ava Silver. Terwijl zij akoestisch de ruimte vullen met mooie liedjes kun je er een (h)eerlijk hapje eten halen bij de fijne foodstandjes om lekker op te eten in de gezellige foodcourt. Van verse cocosmakronen tot de mooist versierde taartjes die stuk voor stuk roepen “eet mij!”, er is voor iedereen wat lekkers te krijgen.

tipi's!

tipi’s!

Van alles wat

De markt is ontzettend divers, zo zijn er kraampjes met de mooiste zelfgemaakte sieraden en zelfgemaakte kaartjes. Maar ook kun je er schapenvellen of een mooie tipi tent voor je kids van Petit Tipi kopen. Een paar van mijn favoriete webshops Opeenstokje en CarlijnQ waren ook van de partij. Altijd leuk om daar even langs te gaan! Ook ontdekte ik een aantal andere leuke webshops waaronder Leuke Hebbies & Let’s Rebel. Bij Leuke Hebbies kochten we Lola’s eerste ontbijt bordje, mint met een rood vosje er op. Super cute!

Onze nieuwe aanwinst

Onze nieuwe aanwinst

Verder dan het bordje, wat overheerlijke verse cocosmakronen en wat drinken hebben we vandaag niets gekocht. Zelfs de super schattige knuffels van Sproetje & Ko hebben we niet mee naar huis genomen. Terwijl die toch wel heeeel erg leuk waren. Ik had vanochtend al wat mooie kleertjes online gekocht voor Lola, dus mijn budget was alweer op, helaas. Anders had ik zeker wat leuke dingen gekocht vandaag.

Mooi gebouw

Mooi gebouw

Daar wordt je toch blij van

De Swan Market is echt een ideale manier om je op een regenachtige zondagmiddag als vandaag te vermaken en rondsnuffelen naar de leukste en originele koopjes.

Hier wordt ik blij van!

Hier wordt ik blij van!

Het was lekker druk en zelfs voor de kids was er een zweefmolen en springkussen.

Jammer dat deze Swan Market nooit in Eindhoven is, maar de Feel Good Market op Strijp S is ongeveer hetzelfde en minstens zo gezellig. Hij vindt iedere derde zondag van de maand plaats op Strijp S in Eindhoven. (Een echte aanrader!)

Heb jij nog leuke tips van dit soort “markten” in het zuiden van het land, laat het me weten! Ik kan er geen genoeg van krijgen!

Spread the love

You Might Also Like

 • Themommydiaries 3 mei 2015 at 21:32

  Ziet er superleuk uit! Jammet dat ik heeeeelemaal in groningen woon! Haha!

  • jansyluvzu 3 mei 2015 at 21:46

   Zijn er daar geen swan markets? Meestal zijn ze voor mij (Eindhoven) juist te ver weg. .. Volgens mij zijn er in Groningen ook wel dat soort markten…ff zoeken. .. Het is zo leuk!

 • Ingeborg 3 mei 2015 at 23:39

  Tips: Mercado de Belcrum Breda (net geweest, maar in september weer), Happy Gypsy Ibiza Market Willemstad 24 mei 1e pinksterdag (buiten aan de haven, super sfeervol) en 25 mei Beachclub Pure Drimmelen Pinksterfair en 14 juni Spoorzone Tilburg: Mercado d’Ibiza. Genoeg leuke markten dus in het vooruitzicht.
  En wij zijn bij allemaal van de partij: TripleB bracelets by Borgje!

  • jansyluvzu 3 mei 2015 at 23:40

   Ohh dankjewel! Ik ga ze even online bekijken! Dankjewel voor je tips!